PC üzerinden webde doğrudan film izlemek için birçok alternatif bulunurken, ücretsiz film izlemek için en iyi uygulamalar listemizdeki uygulamalar da mobil cihazlardan film izlemeyi mümkün kılıyor.

Her geçen gün televizyon ekranı başından uzaklaşır olsak da bunun yerine mobil cihazlar ve bilgisayarlarımız ile daha fazla zaman geçiriyoruz. Üstelik Netflix veya başka dizi-film platformlarının da eskisi kadar cazibesinin olmaması, film izlemek için akıllı cep telefonlarını daha tercih edilir hale getirdi. Zira internet bağlantısının olması durumunda okulda, çay ocağında veya toplu taşıma araçlarında rahatlıkla ulaşılabilir olması, mobilden film izlemeyi daha keyifli hale getirmeye başladı.

Ücretsiz Film İzlemek İçin En İyi Uygulamalar

Ücretsiz film izleyebileceğiniz uygulamalar listemizi hazırlarken, ücretsiz olmalarının yanı sıra kaliteli olmalarını ve daha az reklam gösteren uygulamaları özenle seçmeye çalıştık.

YouTube

İçeriğinde milyonlarca yerli ve yabancı film veya dizi bulunan YouTube’un bu listenin zirvesinde yer almaması, gerçekten büyük haksızlık olurdu. YouTube uygulamasını cihazınıza indirerek film ve dizi izleyebilmenin keyfini sürebilir veya tercihen sevdiğiniz Youtuberları takip edebilirsiniz.

Bedava Filmler

Ücretsiz olan ancak reklam içerikleri barındıran Bedava Filmler uygulaması, içeriğinde 5.000’i aşkın film barındırıyor. Farklı kategorilere ayrılmış birbirinden güzel yerli ve yabancı filmleri izleyebileceğiniz uygulamada yer alan filmlerin kalitesi de bir hayli dikkat çekici.

Vudu

Vudu reklamlar üzerinden kazanan ve kullanıcılarına ücretsiz hizmet veren bir uygulamadır. İçeriğindeki tüm filmleri de ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.  iOS ve Android cihazlarınıza indirebileceğiniz uygulama kullanışlı yönleri ile ücretsiz film izlemek için en iyi uygulamalar listemizde yer alıyor.

Pluto TV

Farklı özellikleri kullanıcılarına sunarken kolay kullanılabilir ara yüzünün olması, bu tip platformlar için mobilden film severler adına sevindirici bir gelişme. Özenle farklı kategorilere ayrılmış filmleri bulabileceğiniz Pluto TV üzerinde, binlerce film ve TV şovları bir arada bulunuyor. Uygulama Android ve iOS cihazlarla uyumlu olup, reklam sayısı da oldukça azdır.

Flipps HD

HD kalitesinde filmler sunan uygulama, tamamen ücretsiz olarak hizmet verse de listemizde yer alan diğerleri gibi reklam geliri sağlıyor. Filmlerin yanı sıra video klipler ve dizi videoları bulabileceğiniz uygulamanın HD kalitesine yer vermesi, biraz reklamları abartmasına neden olmuş.

Fazla reklam dışında gözle görülür bir sorun yaşamayacağınız uygulama içerisinde, farklı onlarca kategori yer alıyor. Üstelik orta kalitede bir telefonla dahi donmadan video izlemeniz, birçok uygulamaya nazaran Flipps HD ile daha olasıdır.

SnagFilm

Belgeseller, televizyon şovları, filmler, diziler ve daha fazlasını arayanlar için dikkate değer bir uygulama.

Onlarca kategoriye ayrılmış film ve videoları ile sorunsuzca film izleyebileceğiniz uygulamanın birçok film uygulamasına göre daha az reklam göstermesi, onu daha tercih edilir kılıyor. Android ve iOS tabanlı cihazlarınıza uygulamayı indirerek, mobilden film izlemenin keyfini çıkarın.

Sony Crackle

Teknoloji devi Sony’nin kalitesini bilmeyenimiz yoktur. Dev markaya ait olan uygulama ücretsiz içeriklerinin yanı sıra, ücretli sürümüyle de film izleme imkânı sunuyor.

Ücretsiz sürümünde reklam sayısı fazla olurken, film ve dizileri reklamsız izlemek istiyorsanız ücretli sürümüne geçebilirsiniz. Ancak hemen belirtelim ki uygulamanın ücretsiz sürümünde dahi, sayısı on binleri bulan film ve dizi yer alıyor.

Editör: TE Bilişim