Youtube red nedir, nasıl kullanılır? Kullanıcılar özgün video içerikleri ve sevdiği şarkıları dinlemek için Youtube platformunu kullanıyor. Youtube’u kullanmak için videolardan önce belirli sürelerle çıkan reklam videoları izlemeniz gerekir. Youtube sitesinde yayımlanan video ve özgün içeriklere aldığı reklamlarla kazanç elde eden Youtuberlar gelirini arttırıyor. Youtube’da çevirim dışı video oynatma, video indirme ya da arka planda müzik dinleme imkanı verilmiyor. Youtube reklamsız ve çevirim dışı video izlemek için YouTube Red özelliğini kullanmanız gerekir.

Avantajları Nelerdir?

YouTube Red ile standart Youtube ara yüzünü kullanıyor. YouTube Red avantajları nelerdir?

·         YouTube Red’in dikkat çeken en önemli özelliklerinden bir tanesi reklamsız video izleme imkanı veriyor. Video öncesi ya da video izlediğiniz esnada çıkan reklamlarla bölünmemektedir.

·         Standart Youtube sisteminde reklam reklamı geçmek için en az 5 saniye beklemeniz gerekir. Red özelliğinde bu zorunluluk bulunmaz.

·         Kaydettiğiniz ve izlediğiniz videoları internet kullanmadan izleyebilirsiniz.

·         Red özelliği ile arka planda müzik dinleme keyfini devam ettirebilirsiniz.

YouTube Red Üyeliği Nasıl Kullanılır?

YouTube Red üyeliğine sahip olmak için Google hesabınızın olması gerekir. Daha sonra Youtube Premium sekmesine giriş yaparak üyelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Youtube Red üyelik esasına dayanan uygulamalardan bir tanesidir. Giriş yapmak için Youtube’a üye olmanız gerekir. Red kullanıcıları Youtube’un normal kullanımına göre belirli ayrıcalıklara sahiptir. Videoları reklamsız olarak izleyebilmek isteyenler Red özelliğinden yararlanabiliyor.

Yotube Red üyelik işlemi oldukça kolaydır. Bilgisayarınızda Youtube Red web sayfasını kullanarak hemen üyelik oluşturabilirsiniz. Üyelik işlemini tamamladıktan sonra kullandığınız bütün cihazlarınızda reklam olmadan video izleyebilirsiniz. Videoları çevrimdışı oynatmak için ilk olarak çevrimdışı oynatmak istediğiniz videoyu oynatmanız gerekir.

Instagram Video İndirme: Programsız ve Kolay Yöntemler Instagram Video İndirme: Programsız ve Kolay Yöntemler

Youtube Red sayesinde videoları arka planda oynatmak isterseniz ayarlar kısmından arka plan ve çevrimdışı seçeneğini seçebilirsiniz. Youtube Red’in kullanımı son derece kolaydır. Youtube Red ilk bir aylık dönemde ücretsiz olarak kullanılmaktadır

Editör: Yaşar Atilla