Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyaları

Türk Telekom da bu yarıştan geri kalmamak adına özellikle son dönemlerde bedava internet kampanyalarını bir hayli arttırdı. İşte gelin  2021 Türk Telekom abonelerinin faydalanabileceği bedava internet kampanyalarına bir göz atalım.

Gel Dene Kampanyası

Telefon operatörleri arasında geçiş oldukça yaygınlaştığı için tüm operatörler bu durumdan kampanyalar aracılığı ile avantaj sağlamak istiyorlar. İşte siz de hattınızı Türk Telekom’a taşıyarak 10 GB bedava internet kazanabilirsiniz.

İlinize Özel Kampanya

Eğer Balıkesir veya Çanakkale’de yaşıyorsanız bu kampanya tamamen size özel. Bu illerde yaşayanlar Türk Telekom mağazalarından kolay bir şekilde Efsane 8, Efsane 12, Prime Efsane 20 veya Selfy Efsane 10 GB tarife paketlerinden birini alarak anında 10 GB hediye internetin sahibi olabilirler.

Efsane Tarifeler

Bu kampanyadan yararlanabilmek için Efsane 8, Efsane 12 ve Prime Efsane 20 Tarifeleri ’ne gelen, aynı zamanda Sil Süpür uygulamasına katılan yeni müşteri olmanız gerekmektedir. Böylece 2020 sonuna kadar Sil Süpür ’den aylık toplam 10 40GB internet hediye kazanabilirsiniz.

4.5G 30 GB Hediye

Eğer hala geçmediyseniz 4.5G ‘ye geçmek Türk Telekom aboneleri için oldukça avantajlı. Bu kampanya ile 4.5G’ye geçen kullanıcılara 30 gün boyunca 30 GB internet hediye.

Sil Süpür Kampanyası

Türk Telekom’un uygulaması olan Sil Süpür’ü indirip uygulamaya giriş yaptığınızda, her hafta sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz. Bu hediyeler arasında cepten internet kazanma şansınız var.

Yeni Yıl Kampanyası

Yeni yılı kutlamak için düzenlene bu kampanyada ek 15 GB internet kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Bu ve benzer kampanyaların önümüzdeki yılbaşında da olmasını bekliyoruz.

Emekli 500

Emekli büyüklerimizi unutmayan belki de tek operatör Türk Telekom. Emekli 500 tarifesine gelen ve 50 yaşının üzerinde olduğunu kanıtlayan büyüklerimiz aylık 1 GB interneti ücretsiz olarak kullanabiliyorlar.

Özel Günler

Türk Telekom ülkemiz için önemli olan günlerde en çok kampanya düzenleyen operatörlerin başında geliyor. Yıl içinde 19 Mayıs’ta, Kurban ve Ramazan Bayramlarında pek çok ücretsiz internet kampanyası düzenliyor. Bunun için dönemsel olan bu kampanyaları sıkı bir şekilde takip etmek gerekiyor.

Her Yüklemeye 8 GB İnternet 2021

2021 Faturasız hatlar için geçerli olan bu kampanyada yükleme mikarınıza göre internet kazanıyorsunuz. Bu kampanya çerçevesinde 30 TL yükleyenler için 8 GB, 40 TL yükleme yapanlar için 12 GB, aylık 60 TL yükleme yapanlar için de 20 GB internet kazanma şansı bulunuyor.

Oyun Oynayarak İnternet Kazan

Sil Süpür uygulamasına sahip olan aboneler için sunulan bu teklifte uygulamaya her giriş yaptığınızda karşınıza çıkan oyunu oynayarak farklı miktarlarda bedava internet kazanabilirsiniz.

1 GB internet Kampanyası 2021 

Türk Telekom’un Arayanı Bul uygulamasını indiren abonelerine özel olan bu kampanyada son faturanızı ödediğiniz takdirde 1 GB ücretsiz internet anında hattınıza tanımlanıyor. Bunu kazanmak için uygulamayı kullanabilir ya da PLUS yazarak 6570’e kısa mesaj gönderebilirsiniz.

e-faturayla Bedava İnternet

e-faturaya verilen önem gün geçtikçe artıyor. Daha çevreci bir bakış açısı hedefleyen Türk Telekom da e-faturaya geçen kullanıcılarına ilk iki ay boyunca geçerli 2 GB bedava internet sunuyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey aktif olarak kullandığınız e-posta adresinizi 8003’e göndermek.

İnternetten Öde İnternet Kazan Kampanyası 2021

Türk Telekom, kendi uygulamaları üzerinden fatura ödeyen müşterilerine 2 GB’tan 6 GB’a kadar ücretsiz internet fırsatı sunuyor.

Türk Telekom tüm bahsetmiş olduğumuz kampanyaları dönemsel olarak gerçekleştiriyor. Dolayısıyla bu kampanyaları takip etmek ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi almak için Türk Telekom uygulamalarını ve web sitesini kontrol etmenizi öneririz.

Türk Telekom Faturasız Hat Paket Öğren (Türk Telekom Bakiye Sorgulama) Türk Telekom Faturasız Hat Paket Öğren (Türk Telekom Bakiye Sorgulama)

Editör: TE Bilişim