Instagram Takip Etmeyenleri ve Bırakanları Bulma

Son dönemin en popüler sosyal paylaşım uygulamalarının başında gelen Instagram, günümüzde oldukça büyük bir kitleye hitap etmektedir. Görsel paylaşım yapabilmenin mümkün olduğu bu platformda kullanıcıların genel amacı popüler bir hesaba sahip olmaktır. Bunun için Instagram takipçi sayısını arttırmak gerekmektedir ve çeşitli yöntemleri bulunmaktadır. Elbette popüler bir hesaba sahip olmak için takipçi sayısını arttırmak kadar mevcut takipçi kitleyi korumak da oldukça önemlidir. Ancak diğer sosyal medya uygulamalarında da olduğu gibi Instagramda takip etmeyenleri bulma ve takibi bırakanları bulma seçeneği bulunmamaktadır.

Kullanıcılar pek çok sebeple takibi bırakanlar kimler görmek ve bilmek istemektedir. Instagram uygulamasının son dönemde oldukça popüler olması sonucunda sadece Instagram takibi bırakanları bulmak için birçok yazılım geliştirilmiştir. Geliştirilen bu yazılımlar ve uygulamalar, popülaritesini arttırmak isteyen kişilerin takipçi sayılarını kontrol altında tutmalarını kolaylaştırmaktadır. Bu sayede takip edip daha sonra takipten çıkanları, sizi engelleyenleri, hiç takip etmeyenleri kolayca bulmanız mümkündür. Bu yazımızda sırasıyla Instagram uygulaması hakkında sizlere ayrıntılı bilgiler sunduk.  Instagram takip etmeyenler ve bırakanları bulma işlemlerinizi yazımızda belirtiğimiz farklı yöntemler ile kolayca yapabilirsiniz.

Instagram Takibi Bırakanları Görme Yöntemleri Nelerdir?

Instagram son dönemin en gözde sosyal medya uygulamasıdır. Pek çok kullanıcı bu uygulamayı takipçi kasmak ve popüler olmak için kullanmaktadır. Elbette durum böyle olunca önce takip etme daha sonra takibe takip alınca takibi bırakma gibi durumlar sıklıkla yaşanmaktadır. Instagramda sizi takip etmeyen kullanıcıları belirlemek için kendi hesabınızdan bu kişilerin profilini incelediğiniz zaman fotoğrafının alt kısmında sizi takip edip etmediği bilgisine ulaşabilirsiniz.  Ancak özellikle kullanıcıların takipçi sayısı arttıkça kimin takibi bıraktığını görmek zorlaşmaktadır. Tek tek kullanıcıları kontrol etmek oldukça zaman alan bir uğraştır. Bu yüzden Instagramda takibi bırakanları bulma yöntemleri oldukça fazladır.

Instagram’da takibi bırakanları kontrol etmek için pek çok ücretsiz uygulama mevcuttur. Elbette daha kapsamlı bilgi erişimi sağlayan ücretli uygulamalar da bulunmaktadır. Bu uygulamalar aracılığıyla Instagram takibi bırakanlar listesine erişim sağlayabilirsiniz. Peki, Instagram takibi bırakanlar nasıl görünür?  

Instagram Takibi Etmeyenler Nasıl Görünürler?

Instagram maalesef kullanıcılarına takip etmeyenleri ve takibi bırakanları diğer sosyal medya uygulamalarında da olduğu gibi göstermemektedir. Eğer Instagramda takipçi sayınızı stabil tutmak ve arttırmak istiyorsanız takibi bırakanları düzenli aralıklarla kontrol etmeniz gerekmektedir.

Instagram uygulamasında hesabınızı analiz eden uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamalar aracılığıyla takipçi sayınızın azalıp azalmadığını, size gönderilen analiz belgeleri ile tespit edebilirsiniz. Ücretli uygulamalar Instagram kullanıcıları için oldukça kapsamlı analizler yapmakta, detaylı bilgiler sunmaktadır. Elbette ücretsiz Instagram takibi bırakanları bulma uygulamaları da takipçilerinizi kontrol etmenize yardımcı olmaktadır.

IPhone’da Instagram Takip Etmeyenleri Bulma

Bildiğiniz gibi IPhone kullanıcıları için düzenlenen uygulamalar, android kullanıcıları ile aynı olmamaktadır. Bu yüzden IPhone kullanan kişilerin Instagramda takibi bırakanları bulmak için kullanabileceği iki farklı uygulama mevcuttur. Bu uygulamalar kullanıcıların olumlu geri dönütleri ile belirlenmiştir. Twitly for Instagram ve Twitter/Instagram için Followers+ bu uygulamalar güncel tarihli olup, oldukça basit bir çalışma mantığına sahiptirler.

Öncelikle telefonunuza uygulamayı indirmeniz gerekmektedir. Daha sonra bu uygulamalar ile Instagram hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Kısa süren bir analiz sonrasında sizin için takibi bırakanlar listesi oluşturulmaktadır. Lost followers sekmesi aracılığıyla takibi bırakanları görebilirsiniz.

Android’de Instagram Takip Etmeyenleri Bulma

Google Play Store’de Instagram takip etmeyenler ve takibi bırakanlar için pek çok seçenek bulunmaktadır. Elbette bu uygulamalar arasından güvenilir olanları tespit etmek daha sonra oluşabilecek problemlerin önüne geçmek için oldukça önemlidir. Aşağıda sizin için güncel ve kullanıcı yorumlarına göre seçtiğimiz belli başlı Instagram takibi bırakanları bulma uygulamaları listemiz bulunmaktadır. Bu uygulamaları telefonunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tabi ki uygulamaları kullanmadan ve telefonunuza indirmeden önce güncel yorumları incelemeniz, istediğiniz özelliklere sahip uygulamayı bulmanızı kolaylaştıracaktır.

Instagram Takip Etmeyenleri Ve Bırakanları Bulma Uygulamaları Nelerdir?

Günümüzde sosyal medya kullanıcılarının en önem verdiği konuların başında kişisel bilgilerin güvenliği gelmektedir. Bu yüzden Instagram analizi yapmasını tercih edeceğiniz uygulamaları seçerken güvenilir olmasına ayrıca dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu yazımızda sizin için güvenilir Instagram takibi bırakanları görme uygulamaları ve özellikleri derledik.

  • Followers+: Günümüzde Instagram takipçi analizi için kullanılan en popüler uygulamadır. Bu uygulama aracılığıyla sizi takip etmeyi bırakan ve engelleyen kişileri kolay bir şekilde görebilirsiniz. Uygulamanın android işletim sistemli olan cihazlar için desteği bulunmaktadır. Bu uygulama sayesinde kapsamlı Instagram analizi yapabilirsiniz.
  • Takibi bırakanları görmek ile birlikte,
  • yeni takipçilerinizi,
  • hesabınızı ziyaret edenleri görebilir,
  • beğeni, yorum, kaydetme verilerinize ulaşabilirsiniz.
  • Uygulamanın pro sürümü mevcuttur.

  • KeepStalk: Ücretsiz Instagram takip etmeyenleri ve takibi bırakanları bulma uygulamalarından birisidir. Bu uygulamaya birden fazla hesabı bağlayabilmeniz mümkündür. KeepStalk uygulaması bünyesinde pek çok özelliği barındırmaktadır.
  • takibi bırakanları görebilirsiniz,
  • hesabınızı geri takip etmeyenleri görebilirsiniz,
  • hesabınız engelleyen kişileri bulabilirsiniz,
  • profilinizi sıklıkla ziyaret eden kişileri görebilirsiniz,
  • hikayeleriniz hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz,
  • hesaplarını donduran takipçileriniz için bilgilendirilirsiniz.

  • inAnalytics: En güvenilir Instagram analiz uygulamaları arasındadır. kullanıcılar için hızlı bir analiz gerçekleştirir.
  • hesabınızı takip etmeyenleri görebilirsiniz,
  • sizi engelleyen kişileri bulabilirsiniz,
  • profilinize göz atan profilleri görebilirsiniz,
  • paylaşımlarınızı en çok beğenen ve görüntüleyen hesapları görebilirsiniz.

  • Xprofile: Instagram takip etmeyenleri bulmak için son dönemde kullanılan en popüler uygulamalardan birisi de Xprofile’dir. Uygulama İOS ve Android işletim sistemleri için ayrı ayrı destek vermektedir.
  • sizi takip etmeyen kişileri görebilirsiniz,
  • hikayelerinizi en çok gören ve hiç görmeyen kişiler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz,
  • geri takip yapmadığınız hesapları görebilirsiniz,
  • hesabınızı engelleyen kişileri görebilirsiniz,
  • takibi bırakan kişileri görebilirsiniz.

Instagram Takibi Bırakanları Görme Uygulamaları Güvenilir Mi?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Instagram uygulaması, kullanıcılarına takip etmeyenleri ya da takibi bırakanları görebilmeleri için herhangi bir hizmet sunmamaktadır. Bunun için artı uygulamalara ihtiyaç duyulmaktadır. Bahsi geçen uygulamaları kullanabilmek için kullanıcı adınızı ve şifrenizi paylaşmanız gerekmektedir. Peki, Instagram takibi bırakanları görme uygulamaları güvenilir midir?

Bu hizmeti veren pek çok uygulama mevcuttur. Aralarında güvenilir olan uygulamayı seçerken, daha önceki kullanıcı yorumlarınız referans alabilirsiniz. Bu sayede hem aradığınız özelliklere sahip uygulamayı daha kolay bir şekilde bulabilir hem de uygulamanın artı ve eksi yönlerini telefonunuza indirmeden keşfedebilirsiniz.

Instagram Unfollow (Unf) Ne Demek?

Instagram Unfollow ve Unf kavramları son zamanlarda en çok karşılaşılan kavramlardır. İngilizce bir kelime olan Unfollow ‘takibi bırak’ anlamına gelmektedir. Özellikle son dönemde birçok profilin biyografi bölümünde Unfollow / Unf şeklinde bulunan bu kavram; takibi bırakırsan takibi bırakırım anlamında kullanılmaktadır. Çok sayıda Instagram kullanıcısı takipçi kasmak adına önce takip isteği gönderip, takipleri kabul edildiğinde bir süre sonra takipten çıkmaktadırlar. Dolayısıyla Instagramda bu olaylardan ötürü Unfollow kavramı viral hale gelmiştir.  Yukarıda belirtiğimiz Instagram takibi bırakanları bulma yöntemleri ile bu hesapları kolayca bulabilirsiniz.