İlham Veren Sosyal Medya Hesapları ile Dünya İçin Yapabileceklerimiz!

Küreselleşen dünyada internet, hayatımızdan ayrılmaz bir parça haline geldi. Hemen hemen herkesin sahip olduğu bir sosyal medya hesabı var. Her ne kadar çoğu zaman bu sosyal hesaplar gerçek kişilikleri yansıtmasa da insanlara iyi birer ilham kaynağı olması yönünde ki güçleri yadsınamaz. Birçok ilham verici sosyal medya hesabı ile kullanıcılarına ulaşan dev şirketler, uygulamalarıyla sizlere ilham konusunda çok sayıda fırsat sunuyor.

Kullanıcılarına her geçen gün daha çok imkanlar sunan bu hesaplar gün geçtikçe daha da artıyor. Dünya için yapabileceğimiz çok şey var mottosu ile ilham veren sosyal medya hesapları kapsamında birçok hesaptan birkaç tanesini şöyle sıralayabiliriz.

Positively Present

İsminden anlaşıldığı gibi ‘’anda kalmak’’, pozitif olmak üzerine konuşlanan sosyal medya hesabı, kullanıcıları üzerinde ilham verici paylaşımlar yapıyor. Hem blog hem alıştırma kitabı olan sosyal hesap, aynı zamanda kendi bünyelerinde ürettikleri eşyaları da takipçilerinin önüne sunuyor. Başarılı illüstratörler tarafından yapılan çizimler, görenlerin içini açıp ilham kaynağı olma konusunda pek de başarılılar.

Ne tür içerikler paylaşılıyor? Büyük hayat dersleri veren ve ilham kaynağı olan çeşitli alıntılar ile ilgili içerikler üreten Positively Present sosyal medya hesabı; bu konuda da başarılı bir iş sergiliyor. Bakınca iç açan küçük notlar ve genelde mor, mavi ve pembe tonlarında illüstrasyonlar paylaşan hesaba bir göz atmanızda fayda var.

Bestselfco

Çeşitli ajandalar ve not defterleri satan Bestselfco, Instagram hesabı ile de ilham vericiliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. Paylaşılan fotoğrafların kalitesi, pastel renkler kullanımı ve sevimlilikleri ile paylaşımlarını takip eden kullanıcıların içini açıyor.

Bestselfco’nun aynı zamanda düzgün ve verimli çalışma hakkında motivasyon ve ilham verici blog yazıları da bulunuyor. Profesyonel görsel kalitesi ile hem içinizi hem de işinizi güzelleştirecek bir sosyal medya hesabı olarak takip listenizde mutlaka bulunmalı.

Thrive

Çeviri yapıldığında yapıldığı zaman beraber büyüme, güzel bir şekilde büyüme anlamını taşıyan Thrive hesabı genellikle, iş hayatı, kariyer odaklı paylaşımların yanında kadın olmak konusunda paylaşımlarda bulunan bir hesap olma özelliğini gösteriyor.

Başarmak için tükenerek çalışmanın gerekmediğini vurgulayan site, kullanıcıları için ilham verici ve motivasyon kaynaklı paylaşımlar ile dikkat çekiyor.

Sitenin paylaşımları bu yönde ilerlerken özellikle kadın olarak kariyerine, özel hayatına ve bireyselliğine önem veren kullanıcıların ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Greenvibes.tr

Tamamen atıksız, geri dönüşüme önem veren bir hayat tarzı seçmek için ilham verici bir sosyal medya hesabı olan site, paylaşımları ile ‘’Nasıl daha az atık üreterek yaşam sürdürülebilir?’’ sorusunun yanıtını veriyor. Atıksız bir hayata geçmek isteyen ama bir türlü gerekli motivasyonu bulamayan insanlardan olmak istiyorsanız bu sayfaya bir göz gezdirmek isteyebilirsiniz.

Gerekli bilgileri yeri geldiğinde diğer sosyal medya araçlarında kurulan gruplar ile de sizlere bu işin nasıl becerileceği konusunda ellerinden gelen tüm yardımı sizler ile ulaştırıyorlar.

Brightly.eco

İnstagram hesabının yanında kendine özel telefon uygulaması da bulunan site, kullanıcılarına ekolojik bir hayata geçmek için ip uçları ve bilinmesi gerekenleri aktarıyor.  Uzun zamandır ekolojik bir yaşam süren bireylerin dahi yeni bilgiler edinmek için kullanabileceği sosyal medya hesabı her daim güncelliğini, kendisini ve bilgileri yenileyerek sürdürüyor. Ekolojik yaşama dair sosyal medya hesabı ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

Kendilerini geliştirip aktarılan bilgileri hep güncel tutmak isteyen site, kullanıcılarıyla da aktif bir şekilde iletişimde kalıyor. Bu karşılıklı gelişim sayesinde hem doğa hem site hem de kullanıcılar kazançlı çıkıyor.

Bitki severler, sakin hayat isteyenler, hem üretmek hem de üretirken sosyalleşmek isteyenler için en kullanışlı ve güncel sosyal medya hesabı olan Brightly.eco, siz kullanıcılarını bekliyor.

Editör: TE Bilişim