CHP Kdz. Ereğli yönetiminin görevden alınması için toplanan imzalar genel merkeze ulaştırıldı. Bizzat genel başkan Özgür Özel’e iletilecek olan 284 imzalı dilekçe Z HABER’de.

Yerel seçimler sonrası Kdz. Ereğli’de partinin nasıl sabote edildiğini maddelerle sıralayan delegeler, ilçe başkanı ve yönetimin görevden alınması için 284 imza topladı.

CHP Genel Merkezi’nin de özenle takip ettiği süreçle ilgili ilçe başkanı ve yönetimin görevden alınmasının gerekçeleri yazılarak tek tek belgelendirildi.

Belediye Başkanı seçilen Halil Posbıyık’ın süreçle ilgili bir müdahalesinin ve yönlendirmesinin bulunmadığı öğrenilirken Kdz. Ereğli’de oluşan yenilik hareketinin içinde çok sayıda ismin olması dikkat çekti.

Z HABER’in ele geçirdiği başvuru yazısı ve imza listesinde Ereğli’de daha büyük başarının nasıl engellendiği, CHP’nin elinde olan Kandilli ve Ormanlı belediyelerinin kaybedilmesinin gerekçesi olarak da ilçe yönetimi sorumlu tutuluyor.

CHP oylarının patlama yaptığı bir seçimde CHP’nin elindeki hazır yerlerin kaybedilmesiyle ilgili pek çok bilgi ve belge de genel merkeze sunulmak için hazır.

Ankara’ya ulaşan imzaların 19 Nisan Cuma günü saat 14.00’te Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin ve saat 16.00’da da Genel Başkan Özgür Özel’e teslim edilmesi bekleniyor.

Tanju Özcan'dan maden arama tepkisi! Tanju Özcan'dan maden arama tepkisi!

Uzun süredir tutarsız bir duruş sergileyen Kdz. İlçe Başkanı ve yönetiminin görevden alınmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Editör: U. G.