Harun Akın, Demir ile nasıl bir belediyecilik yönetimi planladığın ve yapmak  çalışmaları anlattı. 
Seçim sürecinde ilk ziyaretini ZTSO olduğunu belirten Akın'a ziyaret nedeniyle teşekkür eden Demir adaylık sürecinde başarılar diledi. 

Milletvekilliği döneminde de ciddi katkılar sunduğunu belirten Demir "Ev sahibine hoşgeldin denmez. Burası sizin de eviniz. Zonguldak için yapılması gerekenleri konuşacağız. Aday adaylığı netleşince inşallah daha sık görüşeceğiz" dedi. görüş ve önerilerini sundu.

Zonguldak Tabip Odası'nın yeni başkanı Eksal Kargı! Zonguldak Tabip Odası'nın yeni başkanı Eksal Kargı!

ZTSO’nun kent yönetimine katkı verebilecek kurumların amiral odası olduğunu ifade eden AKIN ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yerel seçimlerle ilgili Zonguldak Belediye Başkanlığı aday adaylığı süreci devam ediyor. Ben de müracaatımı yaptım. Hepiniz biliyorsunuz.  ömrümüz, yıllarımız, doğduğumuz kent Zonguldak. Aslında aday adaylığı sürecinde sonuç almadan yani açıklanmadan bir çalışma sergilemedim  Ama bugün de genel merkezimizden partimize milletvekili arkadaşlar Zonguldak'taki nabzı tutmaya çalışmaları eksiksiz ve yanlış yapmamak adına bir çalışma sergilemeye geldiler. Tabii ki onların karşısına çıkmamız gerekecek. O çerçevede Zonguldak'ta ki ilk çalışmamız. İlk ziyaretim diyebilirim ZTSO, Zonguldak Ticaret Odası  aslında bu odalar Türkiye'nin tamamında önemli odalar. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası bizim her zamanki önemsediğimiz  Zonguldak adına buraya ziyarete başlamak da doğru olur diye düşündük.  

Buradayız. Üyelerle birlikteyiz. Odanın üyeleriyle. Zonguldak'ı konuşacağız. Şimdi fazla bir şey söylemenin de çok da anlamı yok. Ama  şunu Söyleyebilirim. Zonguldak Belediye  başkanlığına adaylığımı gerçekten  çok ciddiye alıyorum çok önemsiyorum siyasi hayatımın belki de en önemli çalışması.  İnşallah sonuçla birlikte  yani adaylığımız da belli olursa çok sizlerle buluşacağız. Çok söyleyecek şeylerimiz de var. Hem Zonguldak'ta, kentin sorunlarıyla  Zonguldak'ın yaşamıyla, Zonguldak'ın Türkiye'deki hak etmediği durumuyla, söyleyeceğimiz çok şeyler var. Bunu bilmenizi istiyorum."  

Metin Demir'in ise açıklaması şu şekilde; "Biz de sayın milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz. Ayaklarına sağlık. Ev sahibine hoş geldin denmez ama hoş geldiniz diyelim  Sayın milletvekilimiz hem bizim çok kıymetli bir geçmiş dönem, üyemiz, uzun yıllar Zonguldak'ta ticareti oldu.  sevdiğimiz, saydığımız  tecrübeli  ve memleketiyle ilgili hassasiyetleri son derece yüksek bir  siyasetçisiniz. Aday adaylığı süreci kendisi için, ekibi için inşallah hayırlı olur. Bugün bir sohbet yaptıktan sonra  hayırlısıyla adaylığı kesinleştiğinde daha detaylı çalışmalara, projelere de birlikte kafa yoracağız inşallah. Tekrar ayaklarınıza sağlık. Çok teşekkürler."

Editör: Melisa Sapaz