Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Alaplı Belediyespor,  ligin 9. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Ankara temsilcisi 1926 Polatlı Belediyespor ile karşılaşacak. Bu önemli karşılaşmayı ise Düzce bölgesi hakemi atandı.

Merkez Hakem Kurulu, 10 Aralık Pazar günü saat 14.00’de Alaplı ilçe Stadı’nda oynanacak olan Alaplı Belediyespor ile 1926 Polatlı Belediyespor arasındaki maçın hakemlerini belirledi. 

Bu önemli karşılaşmayı Düzce Bölgesi Hakemi Oğuzhan Çalışkan yönetecek.  Çalışkan’ın yardımcılıklarını ise Abdulsamed Yeşilbaş ve Furkan Köknar yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Alperen İnanır olarak belirlendi. 

15 PUANLA 5. SIRADA

Temsilcimiz Alaplı Belediyespor ligde oynadığı 8 karşılaşmada 5  galibiyet, 3 mağlubiyet ile 15 puanla 5. sırada yer alıyor. Sar-mavili temsilcimiz bu 8 maçta kalesinde 12 gol görürken, rakip filelere ise 24 gol attı. 

19. PUANLA 2. SIRADA

1926 Polatlı Belediyespor  ise oynadığı 8 maçta 6 galibiyet,  1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 19 puanla 2. sırada yer alıyor. Ankara temsilcisi bu 8 maçta kalesinde 6 gol görürken, rakip filelere 15 gol attı.

Esnaf kredi faiz oranları güncellendi! Esnaf kredi faiz oranları güncellendi!

Editör: Şeyma Kaya