Zonguldak'ta yaklaşık 7 yıldır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten, Zonguldak'a son yıllarda AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, İl, İlçe teşkilatlarının desteği, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın onayı ile rekor yatırımların yapıldığını belirten Hakan Yüksel bugün beraberinde Yatırım ve işletmeler Şube Müdürü Gökhan Söylemez ile birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
Ziyarette ZGC Başkanı Derya Akbıyık, Başkan Yardımcısı Ali Cinal, Yeni Adım muhabiri Ender Yüksel, Halkın Sesi Muhabiri Selçuk Koçaklı hazır bulundu.

Zonguldak Tabip Odası'nın yeni başkanı Eksal Kargı! Zonguldak Tabip Odası'nın yeni başkanı Eksal Kargı!

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel Zonguldak'ta yapılan spor yatırımları ile ilgili bilgilendirme yaparken, önümüzdeki süreçte çok değerli yatırım ve projelerin açıklanacağı müjdesini de vererek kendilerine destek olan başta Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, İl ve İlçe teşkilatlarına da teşekkür etti. Yüksel, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün büyük bir aile olduğunu belirterek bugüne kadar Zonguldak'ta yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu sözlerine ekleyerek önemli mesajlar verdi. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ise Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Yatırım ve işletmeler Şube Müdürü Gökhan Söylemez ziyaretleri için teşekkür etti, çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

Editör: Melisa Sapaz