Toplantı Haberleri

toplantı haberleri ve güncel toplantı gelişmeleri, toplantı ile ilgili tüm video, toplantı fotoğrafları ve toplantı haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


EĞİTİM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Fen Fakültesinin akademik genel kurul toplantısına katıldı.

GÜNDEM

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'nda Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi ve %50 Hibe Programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

GÜNDEM

Avrupa Zonguldaklılar Derneği 2024 yılının ilk toplantısını yaptı. Yapılan toplantıda 2023 yılı faaliyetleri değerlendirildi.

GÜNDEM

CHP’de Zonguldak Belediye Başkanlığı için 7 aday adayı ile yapılacak ön seçim öncesinde ortak karar alındı.

EĞİTİM

ZBEÜ Rektörü ve Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Ereğli Eğitim Fakültesinde EPDAD Akreditasyon Değerlendirme toplantısına...

GÜNDEM

Saadet Partisi (SP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, pazar günü Saadet Partisinin İl Divan Kurulunda toplantıya katılacak.

GÜNDEM

Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını 11 Aralık Pazartesi Günü gerçekleştirdi. Gözler yapılacak ikinci toplantıda.

GÜNDEM

ZBEÜ kalite odaklı örnek uygulamalarına bir yenisini ekleyerek İç Değerlendirme Programını başlattı.

GÜNDEM

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2023 yılı Kasım Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Karabük Hilton Otelde yapıldı. 

GÜNDEM

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu Zonguldak’ta hafta sonu beklenen fırtına dolayısıyla kurum amirleri ile toplantı yaptı.

GÜNDEM

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir 2022 verilerini açıklayarak "Zonguldak çok geri kaldı dedi"

Zonguldak

Bağımsız Emekliler Sendikası (BES-SEN) Zonguldak İl Yönetim Kurulu, İl Başkanı Hayriye Demirkır başkanlığında kuruluşunun ardından ilk resmi toplantısını gerçekleştirdi.