Sürücü Haberleri

sürücü haberleri ve güncel sürücü gelişmeleri, sürücü ile ilgili tüm video, sürücü fotoğrafları ve sürücü haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak'ta hemzemin geçitte arızalanan bariyer sürücüleri tedirgin etti.

Zonguldak

Zonguldak’ta sürüş eğitimi ve ehliyet sınavı yapılan alanda güvenlik önlemlerinin yetersizliği nedeni ile sınavlar iptal edildi.

GÜNDEM

Zonguldak’ta sürüş eğitimi ve ehliyet sınavı yapılan alanda sürücü adayları ve komisyon üyelerinin hayatı tehlikede.

GÜNDEM

Zonguldak’ta sürüş eğitimi ve ehliyet sınavı yapılacak alan tehlike saçıyor. Acemi sürücüler, eğitmenler ve komisyon üyelerinin hayatı tehlikede.

ALAPLI

Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde bulunan Mollabey Alternatif yolunu kullanan vatandaşlar geceleri büyük tehlike yaşadığını ifade ederek, "Yetkililerimiz tarafından buraya ışıklandırma yapılmasını...

GÜNDEM

Fevkani Köprüsü'nün yıkımı nedeni ile Ankara yolu olarak bilinen çevre yolu trafiğe kapatılacak. Geçici süreliğine kapatılacak trafik nedeni ile sürücüler...

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde beton mikserinin devrilmesi sonucu araçta sıkışan sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Zonguldak Gökçebey kavşağında yasak olmasına rağmen dönüş yapan sürücülere ceza uygulandı.

Zonguldak

Zonguldak'ta kontrolden çıkan kepek yüklü kamyonun devrilmesi sonucu trafik kilitlendi. Zonguldak’ın girişinde Ereğli yolu üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri tarafından kazaların önüne geçmek için sürücülere reflektif yelek dağıttı.

KARABÜK

Kastamonu’da bir kişinin öldüğü, bir kişinin de ağır yaralandığı kazada motosiklete çarpan beton mikserinin sürücüsü tutuklandı.

Zonguldak

Zonguldak Teoman duralı tünellerinde kaza meydana geldi.