Birkaç dakikada milyonluk vurgun! Birkaç dakikada milyonluk vurgun!

Zonguldak'ın Alaplı İlçesine bağlı Mollabey alternatif yolunu kullanan sürücüler yolun zifiri karanlık olmasından dolayı büyük sorun yaşıyor.

EN KISA SÜREDE IŞIKLANDIRMA İSTİYORUZ!

Alaplı Mollabey yolunda ışıklandırma bulunmadığını belirten vatandaşlar, “Alaplı Mollabey alternatif yolunda ışıklandırma olmadığından aydınlatmıyor. Bu yolu kullanan sürücüler zifiri karanlık olan yolda uzun far yakmak diğer sürücülere zarar veriyor. Ara ara başı boş hayvanlara yola fırlayarak trafiği tehlikeye sokuyor. Bu yolda bir çok kaza meydana geldi. Bazı araçlarda dereye uçtu. Yolun bitimine doğru sola sert viraj gözükmediği için burada birkaç kez kaza tehlikesi atlatan vatandaşlarımız oldu. Yetkililerimiz tarafından buraya ışıklandırma yapılmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

2024 YILINDA IŞIKLANDIRMA YAPILACAK

Konuyu ilişkin Alternatif yol ile açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Av: Altan Güngör, Alaplı Mollabey yolu üzerinde ışıklandırma için gereken yazışmalarını İl özel idareye yazdıklarını ve en kısa sürede Çay boyunu kullanan sürücüler geceleri rahat bir şekilde bu yolu kullanacabilecekler.," dedi

Editör: Melisa Sapaz