Sıcak Haberleri

sıcak haberleri ve güncel sıcak gelişmeleri, sıcak ile ilgili tüm video, sıcak fotoğrafları ve sıcak haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Son günlerde yurt genlinde etkili olan soğuk havalar yerini pastırma sıcaklarına bıraktı. Buna göre, Türkiye'nin en sıcak illerinden biri Zonguldak...

GÜNDEM

Sıcak havaların daha da artması ile birlikte Zonguldak Valiliği vatandaşları güneş çarpmasına karşı uyardı.

Zonguldak

Zonguldak’ta hava sıcaklığının 29 dereceye yükselmesinin ardından vatandaşlar Kapuz Plajı'na yoğun ilgi gösterdi.

Zonguldak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan raporlara göre, Türkiye'yi etkisi altına alan sıcak hava dalgaları, önümüzdeki hafta boyunca da devam edeceği öğrenildi.

GÜNDEM

Zonguldak Valiliği yağışlı havanın ardından 13 Ağustos 2023 tarihinde sıcak hava dalgasına karşı uyarı metni yayınladı.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın ormanlık alana sıçramadan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

KDZ EREĞLİ

Ülke genelinde etkili olan Eyyam-ı Bahur sıcakları, Karadeniz Ereğli'de de etkisini gösteriyor. Sıcaktan bayılan bir kişi hastanelik oldu.

GÜNDEM

Zonguldak'ta sıcaktan bunalan çocukların kamyon kasasına doldurdukları suyla serinlemeye çalıştığı görüntüler yeniden gündem oldu.

Zonguldak

Ülkeyi etkisi altına alan kavurucu sıcaklar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

ULUSAL

‘El Nino’ ve ‘La Lina’ olarak adlandırılan okyanus yüzey sularının sıcaklığındaki değişikliklerin yol açtığı sıcak hava kasıp kavuruyor. Meteoroloji Genel...

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları dolayısıyla yaşanabilecek olan güneş çarpması gibi rahatsızlıklardan dolayı uyarılarda bulunuldu.

Zonguldak

Zonguldak Düzce ve Batı Karadeniz illerine sıcak hava etkili olacak. Peş peşe uyarılar geldi. Sakın dışarı çıkmayın.