Şenlik Haberleri

şenlik haberleri ve güncel şenlik gelişmeleri, şenlik ile ilgili tüm video, şenlik fotoğrafları ve şenlik haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ın köklü saygın eğitim kurumlarından Açı Özel Öğretim Kursu, Kozlu’da öğrencilere YKS ve LGS öncesi motivasyon amaçlı şenlik düzenledi.

Zonguldak

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, ODTÜ Devrim Stadyumu'nda yapılması planlanan bahar şenliklerinin kayyum rektör tarafından engellenmesine yönelik eylemlere destek verdi.

Zonguldak

Zonguldak Belediyesi tarafından düzenlenen "Geleneksel Ramazan Etkinlikleri" kapsamında 30 Mart Cumartesi günü (bugün) Uzun Mehmet Parkı’nda bir takım etkinlikler düzenlenecek.

Zonguldak

Zonguldak Belediyesi tarafından düzenlenen "Geleneksel Ramazan Etkinlikleri" renkli görüntülere sahne oldu.

ÇAYCUMA

Çaycuma Belediyesi ve Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği iş birliğiyle uçurtma şenliğinin de olduğu Çocuk Şenliği yapılacak.

ÇAYCUMA

Çaycuma’nın ilçe oluşu nedeni ile kutlanan Çaycuma Günleri’nin kapanışı bu akşam ünlü sanatçılar Serap Yenici ve Edip Akbayram konserleri ile...

ÇAYCUMA

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Akpınar köyünde 2. Geleneksel Yaz Şenliklerinde köy halkı ve konuklar eğlence ile müziğe doydular.

KDZ EREĞLİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Perşembe günü başlayacak olan ve 4 gün sürecek Türkiye’nin ödüllü en büyük festivali 23....