Selim Alan Haberleri

Selim Alan haberleri ve güncel Selim Alan gelişmeleri, Selim Alan ile ilgili tüm video, Selim Alan fotoğrafları ve Selim Alan haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Cumhur İttifakı adayı Ömer Selim Alan’a destek verdiği için partiden ihracı istenen eski CHP İl Başkanı Osman Yayla hakkındaki süreci...

GÜNDEM

Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak adayı Dr. Ömer Selim Alan, seçim çalışmaları kapsamında şoför esnafı ile...

GÜNDEM

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan binlerce Zonguldaklı’nın merak ettiği ZB’nin ne olduğunu açıkladı.

GÜNDEM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Murat Kotra Selim Alan’ın proje tanıtımında Selim Alan için çarpıcı ifadelerde bulundu.

GÜNDEM

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan yeni dönemde Zonguldak için yapacaklarını anlattı.

GÜNDEM

Zonguldak Belediye Başkan AdayıSelim Alan 2024-2029 yılları arasında Zonguldak'ın çehresini değiştirecek projelerini açıkladı.

GÜNDEM

Ak Parti ve Alan’ın Zonguldak Belediye Meclis Listesi’nde yer alan Muzaffer Kalaycıoğlu, Gönül Demirsu, Abdülkerim Gün isimleri ne anlama geliyor?

GÜNDEM

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti’de Zonguldak Belediye Meclis listesi belli oldu.

GÜNDEM

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra Zonguldak’ta ittifak yapılıp diğer ilçelerde ittifak yapılmamasını değerlendirdi.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu Ak Partili Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, Ak Parti’nin Zonguldak Belediye Başkan Adayı Selim Alan hakkında neler söyledi?

GÜNDEM

MHP MYK Üyesi Murat Kotra’dan Zonguldak’a fotoğraflı mesaj