Saat kulesi Haberleri

saat kulesi haberleri ve güncel saat kulesi gelişmeleri, saat kulesi ile ilgili tüm video, saat kulesi fotoğrafları ve saat kulesi haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak'ta Valilik Kavşağında yapılan saat kulesinin yerinde eskiden kuğu heykelleri vardı. Kuğu heykellerinin nereye taşındığı merak edilirken Zonguldak Nostalji editörü...

GÜNDEM

Zonguldak Çevre Koruma Derneği Başkanı, gazeteci ve yazar Ahmet Öztürk yapımı tamamlanmak üzere olan saat kulesini eleştirdi.

GÜNDEM

Zonguldak Belediyesi tarafından Gazipaşa Caddesi'nde Zonguldak Valiliği önünde yapımına başlanan saat kulesi hakkında vatandaşlar ne düşünüyor?

GÜNDEM

Zonguldak Belediyesi tarafından Gazipaşa Caddesi'nde Zonguldak Valiliği önünde yapımına başlanan saat kulesi 29 Ekim’de açılacak.

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, kent merkezine saat kulesinin yapılacağını duyurmuştu.

Zonguldak

Zonguldak’ta 2 yaşındaki Nisanur bebeğin istismar sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Zonguldak Tarih Editörü Hayati Yılmaz saat kulesi yapılacak noktaya dar...

Zonguldak

Zonguldak Nostalji editörü Yüksel Yıldırım Zonguldak’ta valilik kavşağına yapılması planlanan saat kulesi seçeneklerine 4. bir öneri daha sundu.

Zonguldak

Zonguldak’ta Valilik Kavşağı’nda kuğu heykeli ve barış heykelinin sökülmesinin ardından yerine saat kulesi yapılması için çalışmalara başlandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta Gazipaşa Caddesi’ne yapılması planlanan saat kulesi görselleri Zonguldak Belediyesi tarafından oylamaya sunuldu.