Komisyon Haberleri

komisyon haberleri ve güncel komisyon gelişmeleri, komisyon ile ilgili tüm video, komisyon fotoğrafları ve komisyon haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz İliç Maden Kazası Meclis Araştırması Komisyonunda yer aldı.

GÜNDEM

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Ereğli Belediyesi'nde komisyon üyeleri oylama ile belirlendi.

KİLİMLİ

Kilimli Belediyesi 2024 – 2029 dönemi belediye meclisi komisyonlarına seçilen isimler belli oldu.

GÜNDEM

Zonguldak Belediyesi’nin Ak Parti grubu görev dağılımını yaptı. İşte meclis komisyonlarına seçilen isimler!

SİYASET

Zonguldak Belediyesi’nin CHP grubu görev dağılımını yaptı. İşte meclis komisyonlarına seçilen isimler!

ULUSAL

Emeklilere verilecek bayram ikramiyesinin 3 bin TL'ye yükseltilmesini öngören madde Meclis Adalet Komisyonu'nda kabul edildi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine toplantısı yapıldı. Asgari ücret komisyonu 11 Aralık Pazartesi günü ilk toplantısını yapacak.

Zonguldak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinin en fazla etkiyi gördüğü sel ve fırtına felaketinden sonra, bu hafta TBMM’deki çalışmalarında da bu konuyu gündeme...

Zonguldak

Zonguldak Belediyesi Nisan ayı birinci birleşiminde Demirpark AVM ve Alaborine Restaurant'ın satışı için yetki verilmesi konusu komisyona sevk edildi!

GÜNDEM

42 kişinin hayatını kaybettiği Amasra maden kazası araştırma raporu meclise geliyor