Indirim Haberleri

indirim haberleri ve güncel indirim gelişmeleri, indirim ile ilgili tüm video, indirim fotoğrafları ve indirim haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubunun indirim yaptığını duyurdu. Dündar, "Sistemde sürekli değişiklik yapmak zorunda kalıyoruz"...

ULUSAL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında Bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.

ULUSAL

Motorine 1 lira 35 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. Yapılacak indirim, 1 Mart itibariyle pompaya yansıtılacak.

EKONOMİ

Motorine son günlerde gelen zamların ardından 21 Şubat Çarşamba günü gece yarısından itibaren 1,21 TL'lik indirim bekleniyor.

GÜNDEM

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 21 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

GÜNDEM

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

GÜNDEM

Brent petrolün 78 dolara kadar düşmesi akaryakıt fiyatlarını etkileyecek mi merak konusu oldu. Akıllara “Akaryakıt fiyatlarında indirim olacak mı?” sorusunu...

GÜNDEM

Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Fırat Birkan Zonguldak Belediyesi’ne başkan olduklarında suya indirim yapılacağını açıkladı.

GÜNDEM

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 19 Kasım Pazar günü yaşanan sel felaketi sonrası esnaf zarar gören malları ucuza satışa çıkardı.

GÜNDEM

Brent petrolün varil fiyatı 80 dolara kadar gerilemesinin ardından motorin fiyatlarına indirim geleceği iddia edildi.

ULUSAL

Motorin fiyatlarına indirim yapılması bekleniyor. 1,57 TL’lik indirim pazartesi gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak.

GÜNDEM

Kilimli Belediyesi Özel Halk Otobüsleri indirimli kart uygulamasına geçecek. İndirimli kartlar ile vatandaşlar daha uyguna yolculuk yapabilecek.