ŞOK AKTÜEL MARKET 14 HAZİRAN 2023 KATALOGLARINDA KESİNLEŞEN FIRSATLAR BÜYÜK İNDİRİM KAMPANYALARIYLA YAYINLANDI. ŞOK AKTÜEL LİSTELERİNİN VAZGEÇİLMEZ FIRSATLARI BU ÇARŞAMBA DOLU DOLU BEŞ SAYFAYLA SİZLERİ KARŞILAYACAK. AKTÜEL ÜRÜNLER İLE TÜM 14 HAZİRAN ŞOK KATALOĞUNU DETAYLICA ELE ALMAK İÇİN BAŞLIYORUZ:

Şok Aktüel listeleri müthiş kampanyalarıyla yayında. Sunduğu fırsatlarla her zaman fark yaratan Şok Market kataloğu bu hafta yine büyük ilgi uyandıracak listesi Şok 14 Haziran 2023 kampanyalarını sundu. Peki ne var bu haftanın Şok indirimlerinde, Zhaber olarak biz inceledik ve sizlere anlattık. Buyurun siz de incelememizi okuyup görselleri ziyaret edin.

Şok Aktüel 14 Haziran 2023 kataloğu pdf olarak inceleyebilirsiniz.

şok 14 - 20 haziran aktüel ürünler elektronik kataloğu

Şok Market 14 Haziran 2023 kataloglarında Babalar Günü için özel indirimler, çocuklar için karne hediyeleri, temel gıda ürünlerinde fırsatlar ve temizlik ürünlerinde büyük kampanyalar var. Haftanın indirimlerinde Şok Aktüel listeleri 14 Haziran günü başlatacağı fırsatları 20 Haziran gününe dek sizlerle buluşturacak. Stoklarla sınırlı olan bu ürünler tükenmeden satın almak önemli! İlk üründe Fakir Execute 2 Blade 15i 1 arada erkek bakım seti 2 yıl garantili olarak 699 tl fiyatıyla sizleri bekliyor. Bir diğer fırsatta babalar gününe özel olarak gelen erkek tişört polo yaka ürünü 119 liradan satışa çıkıyor. Ayrıca erkek basic tişört 69,95 tl gibi inanılmaz bir fiyatta sizleri beklerken erkek boxer 34,95 TL ve kemer 44,95 tl fiyatıyla raflarda yer ediniyor. Slazenger erkek tişört modal kumaş ürününde 159 tl fiyat bulunurken erkek şort modal kumaş ürünü 149 liradan ve erkek terlik 99,95 liradan indirim raflarında yer alıyor. Erkek çapraz terlik 89,95 TL ve erkek terlik sandalet ürünü aynı fiyatla sizleri bekliyor. Letoon erkek spor ayakkabı 42 43 ve 44 numara seçeneklerine sahip olarak 299,90 tl fiyatıyla satışa çıkıyor. Babalar gününde babanızı mutlu etmeyi 14 Haziran 2023 Şok kataloğu ile sağlayabilmeniz adına rampage gaming mouse ürünü 2 yıl garantili olarak 199 liradan ve rampage oyuncu mouse pad ürünü 109 liradan satışa çıkıyor. Ayrıca siyah ve kırmızı gaming kulaklık 189 TL fiyata sahip olarak sizleri bekliyor. Kablosuz beyaz earpods kulaklık 169 TL, everest akıllı bileklik 179 TL, bluetooth hoparlör radyo 429 tl, bluetooth hoparlör 99 tl ve kalemlikli masa lambası 249 tl fiyatıyla raflarda yerini alıyor. Son olarak ise askılı saksıda çiçek çeşitleri 79,90 tl fiyat diğerine %12 indirimli 69,90 TL den satışa çıkıyor.

şok 14 - 20 haziran aktüel ürünler Bisiklet ve çocuk oyuncak ürünleri kataloğu

ŞOK Aktüel fırsat ürünleri çarşamba kataloglarında 20 Haziran tarihine kadar sizlerle buluşturacağı oyuncakları ve karne hediyelerini açıkladı. Şok 14 Haziran 2023 kataloglarında büyük indirimler var. Colarado 26 jant bisiklet siyah ürünü 2 yıl garantili olarak 1.999 tl fiyatıyla, 16 jant çocuk bisikleti rookie markalı olarak 2 yıl garantili şekilde 1.499 tl fiyatıyla ve son olarak 20 jant çocuk bisikleti 2 yıl garantili olarak rookie markalı olarak 1.599 tl fiyatıyla sizleri bekliyor. Pilsan 12 v akülü uzaktan kumandalı araba 2.999 tl fiyatıyla 2 yıl garantisi ve 3 kademeli hız seçeneğine sahip olarak alıcısına sunuluyor. Rookie scooter led tekerlekli ürününde 379 TL adet fiyatı bulunurken pek çok eğitici ve eğlenceli oyuncak Şok market raflarında yer ediniyor. Bu ürünler arasında Hot Wheels Şampiyonluk parkuru çeşitleri döngü pisti yamaç tırmanışı pisti, hızlı yarış kola pisti ve yan yana yarış pisti seçenekleriyle sadece 299 tl fiyata sahip olarak raflara geliyor. Monster trucks arabalar 37,95 TL adet fiyatıyla sizleri bekliyor. Barbie, DC, Gokidy markalarına özgü müthiş oyuncaklarda da indirimler sizlerle oluyor. Şok Aktüel indirimleri haftaya damga vuruyor. Bu hafta parfümlerde, bebek bezlerinde, temel temizlik ürünlerinde, alo toz deterjan ürününde ve pek çok sıvı deterjan ürününde indirim kampanya ve fırsat var. Bunların yanı sıra süt ürünleri, zeytinler, temel gıda maddeleri ve atıştırmalıklar da yine indirimli fiyatlar sizleri bekliyor. 25 tl ve üzeri alışverişlerinizde geçerli fırsatlarda ise içim tam yağlı beyaz peynir, karçay hanedan demlik çay, danette selection dondurma, şölen greta zeytinli dağ kekikli kraker dörtlü ve cillit bang banyo mutfak sprey ürünleri bulunuyor. Şok ekstra ürünler kataloğunda ise pek çok bilgisayar akıllı telefon, pikap, akıllı saat ve kişisel bakım ürünü indirimde müşterisini bekliyor. Şok Aktüel 14 Haziran 2023 kataloglarını kısaca anlattık. Şimdi görseller ile fırsatlara bakalım ve resmi Şok Market internet sitesini ziyaret edip alışveriş listelerimizi kesinleştirelim. İndirimli günler dileriz.

şok 14 - 20 haziran aktüel ürünler kataloğu

şok 14 - 20 haziran aktüel ürünler gıda indirim kataloğu

şok 14 - 20 haziran aktüel ürünler kişisel bakım temizlik kataloğu

Editör: Yaşar Atilla