Hayvan Haberleri

hayvan haberleri ve güncel hayvan gelişmeleri, hayvan ile ilgili tüm video, hayvan fotoğrafları ve hayvan haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Devrek’te bahçesinde çalışan 69 yaşındaki kadını yılan ısırdı.

ÇAYCUMA

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaralı halde bulunan yavru baykuş, tedavi için veteriner hekime teslim edildi.

Zonguldak

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli'de Süleymanbeyler köyünde çıkan şap hastalığı nedeniyle hastalığın yayılışını önlemek amacıyla idari ve fenni tedbirler alındı.

ÇAYCUMA

Zonguldak'ta otlatmak için sahibinin meraya bıraktığı hayvanlar geri dönmeyince jandarmadan yardım istendi. Ekiplerin bulduğu 5 büyükbaş hayvan sahibine teslim edildi.

GÜNDEM

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Eylül Ayı toplantısında Halil Posbıyık 30 dönüm alana yeni hayvan bakımevi yapılacağını açıkladı.

GÜNDEM

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Zonguldak Belediyesi, Düzce Belediyesi gibi komşu illerin belediyelerine Bolu sınırları içerisinde hayvan bıraktıkları takdirde ceza...

GÜNDEM

Zonguldak’ta kayıp küçükbaş hayvanları jandarma buldu

BARTIN

Bartın Kozcağız yolunda başıboş inekler kazaya neden oldu. Hafif ticari araç 3 büyükbaş hayvana çarptı.

ULUSAL

İstanbul Eyüpsultan'da, toplam 20 kediye kezzap ve asit döktüğü belirlenen saldırgana 91 bin 80 lira para cezası kesildi.

Zonguldak

Zonguldak son zamanların en sıcak günlerini yaşaması nedeniyle, cami anonslarından sokakta yaşayan hayvanlar için anons yapıldı.

ÇAYCUMA

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde büyükbaş hayvan hırsızlığı yaptığı belirlenen 4 kişi tutuklanırken çalınan hayvanlar sahibine teslim edildi.

BARTIN

Bartın ve Kastamonu arasında bulunan Küre Dağları Milli Parkı'ndaki yabani hayvanlar fotokapanlara yansıdı.