Erol sarıal Haberleri

erol sarıal haberleri ve güncel erol sarıal gelişmeleri, erol sarıal ile ilgili tüm video, erol sarıal fotoğrafları ve erol sarıal haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

CHP Kilimli Belediye Başkan adayı ve maden Erol Sarıal, ziyaretlerine devam ediyor.

GÜNDEM

CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Erol Sarıal mahalle gezilerine başladı.

GÜNDEM

Kilimli'nin tanınmış iş insanlarından Erdinç Kargidan CHP'den aday gösterilmeyince “Bir kez daha hakkım yendi sadece aktörler değişti” dedi.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural parti meclisinde alınan kararı açıkladı. Kilimli Belediye Başkan Adayı Erol Sarıal oldu.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kilimli belediye başkan aday adayı Erol Sarıal, CHP İl binasında açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Kilimli ilçe başkanlığından istifa ederek Kilimli Belediye Başkan aday Adayı olan Erol Sarıal Erdinç Kargidan’ın partiye dönüşünü...

KİLİMLİ

Zonguldak Kilimli Belediye Başkan Adaylığı için Erol Sarıal dışında aday adayı çıkmadı.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.

GÜNDEM

CHP, Kilimli örgütü adayın ön seçim ile belirlenmesi kararı aldı. Gözler Erol Sarıal, Ali Aslankılıç ve Erdinç Kargidan’da.

KİLİMLİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kilimli İlçe Başkanlığı'nın 4'üncü Olağan Genel Kurulu'nda tek aday olan Erol Sarıal, yeniden ilçe başkanı seçildi.

GÜNDEM

CHP Kilimli İlçe Başkanlığı için ilçe kongresi yapıldı. Kongrede; tek aday olan Olağan Genel Kurulda Başkan yeniden Erol Sarıal oldu.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisinde kongre öncesi delege seçimleri başladı. Kilimli’de mahallelerde kurulan sandıklar ile mahalle delegeleri belirlenecek.