Cide Haberleri

cide haberleri ve güncel cide gelişmeleri, cide ile ilgili tüm video, cide fotoğrafları ve cide haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


ULUSAL

Kastamonu'nun Cide ilçesinde yakınlarının haber alamadığı kadın, evinin yanındaki arazide ağaca asılı halde bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Diğer

Kastamonu’nun Cide ilçesinde buzdolabının patlaması neticesinde çıkan yangında iki ev yandı. 

GÜNDEM

 Kastamonu'nun Cide ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından uyuşturulan 10 köpek, boş araziye atıldı. Ölüme terk edilen köpekler,...

GÜNDEM

Kastamonu’nun Cide ilçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından tüfekle vurulan ve ağır yaralanan iki köpek, tedavi altına alındı.

GÜNDEM

Kastamonu'nun Cide ilçesinde etkili olan fırtına sebebiyle, deniz kara ile birleşti. Dev dalgaların vurduğu Cide-Bartın karayolu sular altında kaldı.

ASAYİŞ

Kastamonu'nun Cide ilçesinde evinin bahçesindeki kayayı parçalamak isteyen imamın eli torpilin patlaması sonucu koptu.

Diğer

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde bir yakınlarının düğün merasimine katılan 7 kişi, yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Diğer

Kastamonu’nun Cide ilçesinde köy mezarlığında yangın çıktı. Yangının evlere sıçramaması için itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Cide ilçesinde gece saatlerinde çıkan yangında üç ev kullanılamaz hale geldi.

ASAYİŞ

Kastamonu’da hırsızlık için girdiği evden kaçmaya çalışan bir şüpheli, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Cezaevinden çıktıktan sonra hırsızlık yapan şahıs,...

Diğer

Kastamonu'nun Cide ilçesinde alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi.

GÜNDEM

Kastamonu’nun Cide ilçesinde fırtına ile birlikte oluşan dev dalgalar, sahil yoluna kadar ulaştı. Dev dalgaların dövdüğü Cide-Bartın Karayolu'nda çukurlar oluştu.