Beü Haberleri

beü haberleri ve güncel beü gelişmeleri, beü ile ilgili tüm video, beü fotoğrafları ve beü haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


EĞİTİM

Yükseköğretim Kurulu, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Fen ve Sağlık Bilimleri Enstitüleri'ne yeni programların açılmasını onayladı.

EĞİTİM

Zonguldak Nostalji, Bülent Ecevit Üniversitesi'nin tarihçesini ve geçmişten günümüze kadar atanan Rektörlerini kaleme aldı.

Zonguldak

Ali Topaloğlu, ZBEÜ öğrencilerinin okul içinde satış yapan firmalar tarafından 'kazıklandığını', üniversite yönetiminin bu durumu engellemesini istedi.

GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü 81 personel alımı yapacağını duyurdu.

GÜNDEM

 Zonguldak'ta Bülent Ecevit Üniversitesi ile kamu kurumlarının ortaklaşa olarak düzenlediği proje ile 16 kadın kursiyer 100 saatlik hasta ve yaşlı...

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Metin Emir Gündoğdu 7. kattan düşerek hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Mühendislik Fakültesi, Fen Fakültesi ve Ahmet Erdoğan Shmyo, 2022-2023 eğitim öğretim döneminde mezun olmaya hak kazanan...

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) 30 Ağustos Zafer Bayramında konser etkinliği düzenleyeceğini duyurdu.

GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin (ZBEÜ)Meslek Yüksek Okulları (MYO) mezuniyet töreni programları belli oldu.

GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İle enerji firması arasında yeşil enerji ve karbon emisyonu azaltımı alanında iş birliği protokolü imzalandı. Prof....

EĞİTİM

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Gençlik Ofisi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Çaycuma Kampüsünde incelemelerde bulundu.

GÜNDEM

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Valiler Kararnamesiyle Zonguldak Valiliği görevine atanan Osman Hacıbektaşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.