Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, Bülent Ecevit Üniversitesi içerisine dışarıdan gelerek İngilizce öğrenme vaadiyle öğrencilerin kandırıldığı ve bu duruma üniversitenin izin verdiğini ifade etti.

Türkiye'de kaç hane Karadeniz doğalgazı kullanıyor? Türkiye'de kaç hane Karadeniz doğalgazı kullanıyor?

Topaloğlu tarafından  yayınlanan mesaj şu şekilde;

İş yeri dışında satış yetkisi alan firmalar ünivesite içinde satış yapıyor. Öğrenciler kazıklanıyor!  Bu kişiler okula nasıl giriyor. Kim izin veriyor?

ZBEÜ Ana kampusün de özelikle bu yıl kentimizi üniversitemizi tercih edip gelen öğrenciler, üniversite içine kadar girip değişik adla yetki alan firmalar tarafından kandırılıyor. İngilizce öğreneceksiniz deyip bu yoksul dar gelirli öğrencileri kandırıyorlar.

Üzülerek belirteyim  ki bu duruma üniversite yönetimi izin veriyor, ve bu duruma seyirci kalıyor. Bu öğrenciler burs paralarını bu sahtekarlara vermek zorunda kalıyorlar. Öğrencilere deneyin beğenmeseniz, Telefon edin sözleşmeyi iptal ederiz deyip kardırıyorlar. Bu şekilde 14 günlük cayma sürelerini ellinden alıyorlar. Biz dernek olarak elimizden geleni yapacağız. Her türlü yola başvuracağız. BEÜ Rektörlüğünü uyarıyoruz. Bu satışlara üniversite içinde ve dışında izin vermeyin.

Editör: Bekir Ekici