Korona virüs pandemisinin kısıtlamaları yoğun olarak beraberinde getirdiği dönemlerde; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “30 büyükşehir ve Zonguldak” ibaresiyle birçok kez Twitter’da gündem olan Zonguldak, bu sefer de eşinin ihanet iddiaları sonrası sözlerine, “Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar” cümlesiyle başlayan şahıs sayesinde Twitter gündeminin ilk sıralarına oturdu.
Geçtiğimiz günlerde ATV ekranlarında yayınlanan “Esra Erol’da” isimli programda eşinin ihanet iddiaları sonrası ekran karşına geçen Zonguldaklı vatandaş, eşinin kızgın bir şekilde dile getirdiği iddialara büyük bir soğukkanlılıkla cevap vermiş ve konuşmasına, “Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar” cümlesiyle başlamıştı.

SAKİN TAVIRLARI VE VERDİĞİ CEVAP BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Eşi tarafından ‘ihanet’ iddiasıyla köşeye sıkıştırılmaya çalışılan şahsın sakin tavrı ve verdiği cevap sosyal medya mecralarında büyük ilgi gördü. Video platformlarında da binlerce kez paylaşılan görüntüler, Twitter’da da Zonguldak’ın ‘Gündemdekiler’ kısmına girmesine neden oldu.
ÜNLÜ İSİMLER VE İNTERNET SİTELERİ PAYLAŞIMDA BULUNDU
Twitter gündeminde kendisine “Zonguldak’tan” kelimesiyle yer bulan görüntüler ünlü pop şarkıcısı Edis, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen internet sitelerinden biri olan Zaytung ve Zonguldak Kömürspor resmi Twitter hesaplarından da paylaşıldı.

Editör: TE Bilişim