Zonguldakspor Yönetim Kurulu üyesi ve turizmci Muhammet Cüntay, Zonguldak’a araç girişlerinin yasaklanmasının ardından çok önemli bir açıklamada bulunarak kentte sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi gerektiğini vurguladı, Bürokratlara, siyasetçilere ve STK’lara seslenen Cüntay; “Şimdi konuşmayacaksanız ne zaman konuşacaksınız?” diye sordu.

İŞTE O AÇIKLAMA
“Sayın Cumhurbaşkanımızın az önceki açıklamasına istinaden Zonguldak' a girişler çıkışlar durduruldu. Bu karar muhtemelen Sevgili Belediye Başkanımız Selim  Alan'ın dünkü Belediye Başkanları toplantısında aktardıkları ile alındı, kendisine de teşekkür ediyorum. Karar çok doğru ama bu sorunu çözmeyecek maalesef. Bu durumda Zonguldaklının kent dışına çıkmaması Zonguldak için alınan bir karar değil, başkası da zaten Zonguldak'a gelmez.

Zonguldak şuan neden bu durumda? Bunun cevabı çok basit. 2 haftadır ifade ettiğim gibi, biz zaten malum sebeplerden dolayı kanseriz, ciğerlerimiz çalışmıyor. Halkımızın bir kısmı ekonomik engellerden, işveren kararından dolayı veya kamuda çalışması sebebiyle işe gitmek için sokakta.

Şehir zaten fiziki olarak ufak bir alana kurulu, düşününün kaldırımları, sosyal mesafe diye diye dilimizde tüy bitti de o kaldırımda o mesafe var mı? Yok!

Keşke dedim ilk defa keşke,  gider Cumhurbaşkanının kapısında yatardım, yalvarırdım gerekirse kendimi yakardım ve 2 hafta sokağa çıkma yasağı için her şeyi yapardım.

BAKIN TEKRAR SÖYLÜYORUM 2 HAFTA SONRA OTURACAK KOLTUK BULAMAYACAKSINIZ. ANKARA'DA KENTİN DURUMUNU VE SON SOLUKLARI ALDIGINI ANLATAMADINIZ

BİR DİĞER SÖZÜM DE TÜM DERNEK VE FEDERASYONLARA, ŞİMDİ KONUŞMAYACAKSINIZ DA NE ZAMAN KONUŞACAKSINIZ. SİZE KOLTUĞU ZONGULDAK VERDİ, ZONGULDAKLI ÖLÜYOR HABERİNİZ OLSUN.
Sevgi, saygı ve hürmetlerimle
Allah yardımcımız olsun”

Editör: TE Bilişim