Tanju Özcan'dan maden arama tepkisi! Tanju Özcan'dan maden arama tepkisi!

Murat Yılmaz istifasını sosyal medyadan duyurdu. Murat Yılmaz şu ifadelere yer verdi: "Sevgili Gökçebeyspor Ailesi; 2019 yılında Belediye Başkanımız sayın Vedat Öztürk’ün uygun görmesi sonucunda Gökçebeyspor Kulüp Başkanı olma şerefine nail oldum.
Birinci yılımda Gökçebey'lilerlerden kurulu bir takım kurarak takımı 1. Amatör ligde tutmayı başardık.
Aynı yıl içerisinde alt yapı çalışmalarını başlattık.
İkinci yılımda pandemiden kaynaklı ligler oynatılmadı (takımın dağılmasına sebep oldu)
üçüncü Yılımda tamamen Gökçebeylilerden kurulmuş bir takımla başladık 35.gün antrenmanda Emre Bozoğlu, Oğuz Yılmaz ve ben olunca transfer politikasına girmek zorunda bırakıldım. Şampiyon olarak finale çıktık ve finalde kaybettik.
Dördüncü yılımda 1. amatör ligde Şampiyon olduk ve finalde kazanarak takımı Süper Amatör lige taşıdık.
Beşinci yılımda (en zor yıl) ciddi mücadeleler içerisinde takımı ligde tutmayı başardık.(Bunun değerini futbolun içerisinde olanlar bilir ve şampiyonluktan daha önemlidir)
5 yıllık süreçte maddi manevi çok ciddi emek vererek 7 kişilik yönetimin yeri geldiğinde tüm yükünü omuzlarıma alıp Gökçebeyspor armasını yukarılara taşımak adına gece gündüz demeden çalıştım ve bu çalışmalar neticesinde başarılı hiçbir olayda tebrik dahi etmeyenlerin en ufacık başarısızlıkta timsah gözyaşları ile eleştirmeleri yada karalama çalışmaları tarafımca ciddi üzüntü içerisinde karşılanmıştır.
Vedat Öztürk Gökçebeyspor’un onursal başkanı ve maddi manevi en büyük destekçisidir. Kendisi  yaşanan tüm başarıların mimarıdır. Bu sebeple alkışın en büyüğünü haketmektedir .
Kar ,Yağmur  ve soğuk demeden Gökçebeyspor’u içeride dışarıda destekleyen taraftarımıza şükranlarımı sunuyor başarılarda ki aslan payını onlara bırakıyorum .
Tüm zorlu süreçlerde yanımda olan bana ve GÖKÇEBEYSPOR’a destek olan Koray Karademir, Ersin Aydemir, Muammer Cinokur, Yüksel Demir, Kemal Danacı, Erdem Tülübaş,Ekrem Gündoğduoğlu, Gündoğan Kayabaşlı,  tüm teknik direktörlerimiz ve futbolcularımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum .
Bizler geçiciyiz Gökçebeyspor baki'dir. 5 yıllık süreçte çok yıprandım ve bundan sonra Gökçebeyspor’a katkı sağlayamayacağımı düşünerek Gökçebeyspor Kulüp Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.
Eleştirenler ve görev alacak bir babayiğit çıkar diyenler kulübe sahip çıkacağınıza inanarak kulüp yetkilerini aldığınız taktirde bir taraftar olarak üzerime düşen bir görevde  yanınızda olacağıma söz veriyor ve her şey Gökçebey için her şey Gökçebeyspor için diyorum."dedi

Editör: U. G.