Gelik’te ilk kez gerçekleştirilen organizasyon, belde halkından yoğun ilgi gördü. Kilimli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen turnuvaya farklı takımlar katılırken, karşılaşmalar centilmence mücadelelere sahne oldu.
Sporun birleştirici gücünü ön plana çıkaran organizasyon, her yaştan vatandaşın salonu doldurmasıyla adeta bir spor şölenine dönüştü.
Kilimli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zafer Can, ilçenin her noktasında sporun yaygınlaştırılması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Gelik’te ilk kez düzenlenen Voleybol Halk Turnuvası’nı geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.
Can, turnuvaya katılan tüm sporculara, organizasyonda görev alan personele ve karşılaşmaları takip eden sporseverlere teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini vurguladı.
Turnuva, önümüzdeki günlerde oynanacak müsabakalarla devam edecek. Organizasyon sonunda dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenecek törenle takdim edilecek.

Zonguldak’ta yeni asansör 4 günde pes etti
Zonguldak’ta yeni asansör 4 günde pes etti
İçeriği Görüntüle

582Df2E5 8A14 4861 8170 5Ad147667Ab8