Zonguldak’ın gelişimi ve kalkınmasında çok değerli olan Filyos Projesi kapsamında ulaşımın kolaylaşması ve kısalması amacıyla dört koldan yapımı devam eden tüneller ve karayolları çalışmaları devam ediyor.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu’nu TBMM’ndeki makamında ziyaret ederek Zonguldak’ta devam eden tüneller ve projelerle ilgili bilgi aldı, kentteki diğer projelerle ilgili de bilgi verdi.
TÜNELLER NE DURUMDA? URALOĞLU VE AVCI GÖRÜŞTÜ!
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı Bakan ziyareti ile ilgili şunları söyledi: “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu ‘nu ziyaret ederek; Kilimli Muslu-Muslu Filyos Tünelleri, Devrek-Ereğli Karayolu ve Saltukova- Filyos Karayolu projelerimizde geldiğimiz aşamalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk.
Ayrıca Filyos Limanı’mızın sanayi tesislerine bağlantısını sağlayacak, 5 Milyar TL yatırım bedelli 7170 metrelik Filyos Limanı Demiryolu İltisak Hattı Bağlantı Projesinin başlama süreci ile ilgili bilgiler aldık.
Sayın Bakanımıza kabulleri ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum”