Zonguldak eski Valisi ve İYİ Parti eski Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen'in eşi Nevhilal Erkmen, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü'nde ameliyat oldu.

Z HABER yazmıştı! Kaçak eğitime Milli Eğitim darbesi! Z HABER yazmıştı! Kaçak eğitime Milli Eğitim darbesi!

Erkmen eşinin durumunu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak duyurdu. Erkmen paylaşımında, Nevhilal Erkmen'in sağlık durumunun iyi olduğunu, arayan soran tüm herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Erkmen'in paylaşımı şu şekilde; "Eşim Nevhilal Erkmen'in Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan ameliyatını başarıyla gerçekleştiren Genel Cerrah İlhan Taşdöven hocamız başta olmak üzere tüm ameliyat ekibine, başta Üniversite Rektörümüz İsmail Hakkı Özölçer olmak üzere, Rektör Yardımcısı Bekir Hakan Bakkal'a, yakın ilgi ve hasasiyetlerinden ötürü Başhekim Özcan Pişkin ve Başhekim Yrd Burak Bahadır'a ve yatış süresince gösterdikleri sıcak ilgi ve destekleri için hemşire ve tüm saglık ve idari personeli, arkadaşlarımıza içten teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Yine bu vesileyle, yanımızda olan ziyaretimize gelen,veya telefonla sağlık dileklerini ileten tüm dost ve arkadaşlarımıza da içten teşekkürlerimizi,şükranlarımızı sunuyoruz. İyi ki varlar."

Editör: Melisa Sapaz