Tesla'nın CEO'su ve Twitter'ın sahibi Elon Musk (51) ile Facebook ve Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg (39), ilginç bir olayla gündeme geldi. Teknoloji patronları Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in aralarındaki sorunları çözmek için kafe dövüşü yapmayı kabul etmelerinin ardından UFC patronu Dana White, bu maçın yapılacağı yeri açıkladı.

TMZ'nin haberine göre; Dana White, İtalya Kültür Bakanı ile bu tarihi maçı Kolezyum'da düzenlemek için temasa geçti. İtalya hükümeti de bu teklife sıcak baktığını iletti.

ELON MUSK: KOLEZYUM'DA YAPILACAK

Elon Musk da 'Bir ihtimal bu maç Kolezyum'da gerçekleşecek' mesajıyla gelişmeyi doğruladı. UFC, kişi başı 100 dolarlık bir izleme planı sunarken, bu maçı anlık olarak en az 25 milyon kişinin izleyeceği tahmin edildi. UFC'nin patronu Dana White, Zuckerberg ve Musk ile 90 dakikalık bir videokonferans üzerinden toplantı yaptı. İki teknoloji devi de bu teklifi kabul etti.

İKİSİ DE DÖVÜŞ SPORLARINA YABANCI DEĞİL

Facebook'un sahibi Zuckerberg, jiu-jitsu dersleri aldı ve geçen ay ilk turnuvasında madalya kazandı. Nadiren spor yaptığını kabul eden Musk ise gençliğinde judo, kyokushin, karate ve tekvando çalıştığını açıkladı.

Twitter çöktü mü? Twitter çöktü mü?

Editör: U. G.