Okur yazsın biz yayınlayalım! Okur yazsın biz yayınlayalım!
31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerde 11 bin 328 oy alarak CHP’den Kozlu Belediye Başkanı seçilen Altuğ Dökmeci ve ekibi, Merkez İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.
Zonguldak Adliyesi’ndeki Merkez İlçe Seçim Kurulu’na; CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğrul, Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, belediye meclis üyeleri, yöneticiler ve partililerle giden Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’nin mazbatasını aldıktan sonra Kozlu Belediyesi’ne giderek görevi devir aldı.
Başkanı Altuğ Dökmeci mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada;
"Çok yoğun ve uzun uğraşlar sonrasında seçimleri kazandık ve bugün mazbatamızı aldık. Allah utandırmasın. Destekleyen herkese teşekkür ederim” dedi. Kozlu Belediye Başkanlığı makamına çıkan Altuğ Dökmeci ve beraberindeki heyeti Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş karşıladı.
Bir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir
BEKTAŞ: DESTEK VERECEĞİM”
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş devir-teslim töreninde yaptığı konuşmada; “Kozlu İlçemizde demokrasiye bağlı kalarak fair play bir ortamda çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Altuğ Dökmeci ve ekibi çok çalışarak seçimi kazandı. Kendisini ve ekibini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Seçim döneminde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de kendisini hiç eleştirmeyeceğim aksine ağabeyi olarak ne zaman ihtiyaç duyarsa elimden gelen desteği vereceğim. Benim hakkım sizlere helal olsun” dedi.

Bir 7 kişi, ambulans, van, kalabalık ve yazı görseli olabilirBir 3 kişi ve kalabalık görseli olabilir

Editör: Bekir Ekici