Çınar Otel’de düzenlenen kahvaltı etkinliğinde madencilerle buluşan Başkan Çetin Bozkurt yaptığı konuşmada, ”Bu sabah madenci kardeşlerimle kahvaltıda buluşmanın mutluluğunu yaşadım. Para kazanmanın en fazla emek gerektiren, en onurlu, en zor yolunu yürüyen madenci kardeşlerime artık madencinin de Devrek belediyesinde bir temsilcisi olduğunu bildirmenin gururunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz 5 yıl boyunca kurduğumuz gönül bağını daha da sağlamlaştırarak önümüzdeki 5 yıla da yayacağımızın sözünü verdik. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
     Devrek tarihinde ilk defa bir madenciye meclis listesinde yer verenin kendilerin olduğunu da belirten Başkan Çetin Bozkurt, “Devrek tarihinde ilk defa bir madenciye meclis listesinde yer veren biz olduk. Madenci kardeşlerimiz Devrek yönetiminde madenci Mustafa Lenger ile söz sahibi oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi kapsamında çalışan ve emekli gönüllü madencilerden oluşan bir ekip kurduk, Türkiye genelinde yankı uyandıran bu projemiz kapsamında Beylikdüzü Belediyesiyle protokol imzaladık. Sabahın ilk saatlerinde kalkıp maden ocaklarına giden madenciler için kapalı duraklar/bekleme alanları oluşturduk. Madencinin önümüzdeki 5 yıl boyunca da yanında olmaya devam edeceğiz. Ben emekten, emekçiden, işçiden yana her zaman onlarla birlikte oldum bundan sonra da olacağım” diye konuştu.
     Konuşması zaman zaman madencilerin tezahüratlarıyla kesilen Başkan Çetin Bozkurt, “Sizlerle olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum, iyi ki varsınız, benim emekçi kardeşlerim” ifadelerini kullandı. Madenciler Bozkurt’u sevgileriyle bağırlarına bastı.​​​​​​​​​​​​​​

Muslu Belediyespor şampiyonluk yolunda! Muslu Belediyespor şampiyonluk yolunda!

​​​​​​​

Editör: U. G.