Zonguldak Kömürspor'dan gündem çağrısı! Şikeyi duyuralım! Zonguldak Kömürspor'dan gündem çağrısı! Şikeyi duyuralım!
Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Zonguldak İnşaat Müteahhitleri Derneğini ziyaret etti.
Ziyarette Zonguldak İnşaat Müteahhitleri Derneğini Başkanı Mecit Aydın ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
Zonguldak İnşaat Müteahhitleri Derneğini Başkanı Mecit Aydın, “Belediyecilik farklı. Hangi parti olursa olsun en azından bu işler bilen kentsel dönüşüm olsun konuyla ilgili o bölümlerden insan olmalı. Liyakat bu olmalı. Sonuçta bir hizmet yapılacak. Yoksa hakkeden insanların yerine oturmuş olursunuz. İnşallah sivil toplum örgütleri olarak muhakkak bu düzlemde olması gerektiğini söylüyoruz. Bu olmazsa olmazdır. Sizlere teşekkür ediyorum. Şu açıdan seviniyorum en azından konuya hakim ve işin mutfağından gelmiş insanların aday olması bizi mutlu ediyor. Cem kardeşime başarılar diliyorum. Projeleriniz hayalleriniz olacak. Sürekli siyaset el değişiyor” diye konuştu.
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Zonguldak’ın temel sorunları inşa ve altyapı olduğunu söyleyerek, “Bende sektörün bir üyesiyim. Zonguldak’ta temel sorun inşa problemleri altyapı sorunları. Zonguldak’ın kent görünümü kaybetmiş. Maalesef kentleşme olmamış. Belediyecilik hizmetlerinde artık görev yapanları anlayamıyorum. Köprünün yıkımında sonra ne olacağı hala belli değil. Elmas Park’a uğradım. Orada esnaflarla sohbet ettim. Çevre Şehircilik Bakanlığı’ndan esnaflara tahsis edildiğini öğrendik. Çevre Şehircilik Bakanlığı dükkanları satıcam dese ne olacak? Zonguldak’ın sorunu temelden bir türlü çözülmüyor.  Sizler gibi kıymetli müteahhitlerimiz var. Bu ziyaret bizim için kıymetli. Metropolitan Belediyeler Birliği büyük bir imar çalışması yapmış. Birliğin asıl kurulma amacı Zonguldak’ta büyük bir kentleşme. Planda dağılma yapılmış. Bunlarla ilgili çalışmalar yapacağız”diye konuştu.
Editör: Şeyma Kaya