Zonguldak Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleşen Voleybol İl Şampiyonasında rakiplerini yenen Devrek Eğitimspor Voleybol Takımı ile Çaycumaspor Voleybol Takımı final maçında karşı karşıya geldiler.

Sitede Kapalı Spor Salonunda oynanan ve iki takımın da taraftarların yer aldığı final maçında Devrek Eğitimspor Voleybol Takımı, Çaycumaspor Voleybol Takımını 3-2 mağlup ederek  il şampiyonu oldu.

Zonguldak İl Şampiyonu olan Devrek Eğitimspor Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik heyeti sevinçlerini kendilerini desteklemeyen gelen taraftarları ile birlikte yaşadı. Çaycumaspor Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik heyeti ise salondan üzgün ayrıldı.

Maçın ardından kupa törenine geçildi. Zonguldak İl Şampiyonu  olan Devrek Eğitimspor Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını ve madalyalarını

Zonguldak Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Tesis Amiri olan Cemal Demirci'nin elinden aldılar.

Devrek Eğitimspor Voleybol Takımı, İl şampiyonu olması nedeniyle Zonguldak'ı Türkiye Voleybol Şampiyonasında temsil edecek.

Anadolu Aslanları İş Adamları belediyelerde! Anadolu Aslanları İş Adamları belediyelerde!

Öte yandan Devrek Eğitimspor Voleybol Takımı, Zonguldak İl Şampiyonu olması nedeniyle Devrek'de taraftarları tarafından davullu zurnalı eşliğinde karşılanırken, kupa ile de cadde de tur attırıldı.

Editör: U. G.