Gökçebey Kaymakamı Ruveyda Kahraman Şıktaş, Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümü dolayısıyla Hasımusa Köyü’nde yaşayan Cumhuriyetle yaşıt ikiz kardeşler Şerife Uslu ve Safiye Kurtoğlu’nu ziyaret etti.
KAYMAKAM ŞIKTAŞ’TAN CUMHURİYETLE YAŞIT İKİZ KARDEŞLER BULUŞTU
Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne uzanan tarihine tanıklık eden ikiz kardeşlerle sohbet edildi. Geçmişe dair hatıraların paylaşıldığı buluşmada, Cumhuriyetin ilk yıllarından günümüze uzanan yaşam tecrübeleri konuşuldu.
KAYMAKAMDAN VEFA SÖZLERİ
Kaymakam Ruveyda Kahraman Şıktaş, vatanına ve milletine hizmet etmiş büyüklerimize duyulan saygı ve vefanın önemine dikkat çekti. Cumhuriyetle birlikte büyüyen ve ülkemizin tarihine tanıklık eden büyüklerin tecrübelerinin ve hayır dualarının çok kıymetli olduğunu ifade etti.
İKİZ KARDEŞLER CUMHURİYET HİKAYESİNİ PAYLAŞTI
Cumhuriyetle yaşıt ikiz kardeşler Şerife Uslu ve Safiye Kurtoğlu’na gerçekleştirilen ziyaret, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın anlam ve önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Ziyaret, geçmişle bugün arasında güçlü bir bağ kurulmasına ve büyüklerimize duyulan vefanın yaşatılmasına vesile oldu.




