Yerel seçimler yaklaşırken CHP’nin Kozlu’da kiminle yarışacağı merak ediliyor. Ak Parti’nin Ali Bektaş ile devam etmesine kesin gözle bakılırken CHP’nin Ak Parti ve Bektaş’ın karşısında çıkaracağı isimlerle ilgili nasıl bir strateji izleyeceği merak ediliyor.

Bir önceki seçimde CHP ile İYİ Parti ittifak sağlanamamış ve İYİ Parti’den yarışan Hüdai Dökmeci ile CHP’nin adayı Cengiz Bank’ın kapışması Bektaş’ın seçimi açık farkla almasını sağlamıştı.
2024 seçimlerinde de ittifak beklenmezken seçimlere iddialı girmek isteyen CHP’de ismi gündeme gelenler arasında Gelecek Partisi İl Başkanlığı görevinden istifa eden Mustafa Kutayer, Barış Demirel, Cihan Değirmenci, Mustafa Baykan, Nurettin Yolcu, Cengiz Bank ve Sevcan Özelli ismi geçenler arasında.

Ereğli ve Devrek yolu bağlandı! Köylüler Saffet Bozkurt'u böyle karşıladı! Ereğli ve Devrek yolu bağlandı! Köylüler Saffet Bozkurt'u böyle karşıladı!

CHP kulislerinde adı geçen bir başka isim ise Akın Kaymak. Ak Parti’den geçmişte önerilen isimler arasında gelen Kaymak’ın CHP içinde tartışılmaya başlanmış olması dikkat çekiyor.
Bu isimler dışında başka isimlerin de gündeme gelmesi muhtemel olmakla birlikte ilçe başkanlığı görevine geldikten sonra saha çalışmaları ile de dikkat çeken Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan’ın nasıl bir yol haritası koyacağı merak ediliyor.

Editör: Melisa Sapaz