Zonguldak Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu namağlup şampiyon! Zonguldak Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu namağlup şampiyon!

Z HABER Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz, öğrencilerin Zonguldak’ı daha fazla tercih etmesinin önemine vurgu yaparak Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Vakfı’nın; “Bir öğrenci için 1 yıllık 3 bin 360 TL yemek bursu” kampanyasına katılım çağrısını yorumladı. 

“Bu şehre üniversite öğrencisi gelsin.
 Bu şehre daha fazla, nitelikli akademisyenler gelsin.
Şehrin bacasız fabrikasına sahip çıksın” diye yıllardır yazıyoruz.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Vakfı’nın yeniden özüne kavuşturulmasından sonra Zonguldak’ın daha fazla tercih edilen bir şehir olması adına muazzam çalışmalar yapılıyor.
Geçtiğimiz yıl 50 öğrenciye nakdi, 250 öğrenciye yemek, 140 öğrenciye de çeşitli yardımlar olmak üzere toplamda 440 öğrenciye burs imkânı sağlandı.
Şimdi bir çağrı var;
 “Cumhuriyet’imizin 100. Yılında Hedef 2023 Yemek Bursu” sloganıyla daha fazla sayıda öğrenciye burs verilmesi hedefleniyor. 
Bir öğrenci için 1 yıllık yemek bursu bedeli 3 bin 360 TL
Bu şehirde öğrenciler sayesinde para kazanan (Allah daha çok versin) ilgili tüm esnafımız(otel - apart işletmelerimiz, dolmuşçularımız, otobüsçülerimiz, istasyonlarımız, emlakçılarımız ve üniversite çevresindeki işletmecilerimiz) başta olmak üzere tüm kitlelerin bu rakama kısa sürede ulaşacağına inanıyoruz.
Mesela TSO Başkanı Metin Demir ile Esnaf Odaları Başkanı Muharrem Coşkun ve tüm ilçe TSO - esnaf kuruluşlarımız, belediyelerimiz bu çağrıya duyarsız kalmayacaktır!

Editör: Melisa Sapaz