Başkan Bozkurt mesajında, “Tüm eşitsizliklere, sömürüye karşın daha yaşanabilir bir dünya düşüyle emeğini ortaya koyan, hak ettikleri koşullarda işbaşı yapıp alın teri dökmek için sabırsızlanan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum” dedi.

 Başkan Bozkurt mesajında şu görüşlere yer verdi:

 “1 Mayıs en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde tüm işçi ve emekçilerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Büyük Atatürk’ün, ‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden hareketle ekonominin kalelerinin düşmemesi, fabrika bacalarının tütmesi, sanayide makinelerin işlemesi, tarlada traktörlerin çalışması ve yüzlerin gülmesi için daha çok çalışacağımız ve daha adil paylaşacağımız günlere ulaşmak en büyük dileğimdir.

 Çalışma koşullarının iyileştirildiği, emeğin karşılığının alındığı, gelir dağılımında adaletin sağlandığı, iş cinayetlerinin son bulduğu, istihdamın arttırılıp işsizliğin çözüldüğü, üretimden ve üretenden yana bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Tüm eşitsizliklere, sömürüye karşın daha yaşanabilir bir dünya düşüyle emeğini ortaya koyan, hak ettikleri koşullarda işbaşı yapıp alın teri dökmek için sabırsızlanan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Yaşasın 1 Mayıs!” 

Editör: Melisa Sapaz