1 mayıs Haberleri

1 mayıs haberleri ve güncel 1 mayıs gelişmeleri, 1 mayıs ile ilgili tüm video, 1 mayıs fotoğrafları ve 1 mayıs haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS), Zonguldak’ın yanısıra 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü TÜRK-İŞ ile birlikte Bursa'da da kutladı.

GÜNDEM

İstanbul’un çeşitli bölgelerinde Taksim’e gitmek isteyen işçilere polis müdahale etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 210 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Zonguldak

Zonguldak'ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarında işçiler, maden işçilerinin öncülüğünde, aileleriyle birlikte sloganlar atarak yürüdü. Yürüyüşe bir termik...

GÜNDEM

Zonguldaklı gazeteci TRT1'de Ana Haber Bülteni sunucusu Ersoy Dede’nin 1 Mayıs temennileri dikkat çekti.

GÜNDEM

Çaycuma Belediyesi Başkanı Bülent Kantarcı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle açıklama yaparak "Nitelikli işgücü yetiştirilemiyor" dedi.

GÜNDEM

Emeğin Başkenti Zonguldak’ta 1 mayıs kutlamaları coşkulu yürüyüş ile başlarken alandaki etkinliklerde katılımın az olması dikkat çekti.

GÜNDEM

Emeğin başkenti olarak anılan Zonguldak'ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde işçiler, Madenci Anıtı'na kadar yürüdü.

GÜNDEM

1 Mayıs Çaycuma'da Selüloz-İş Sendikası Çaycuma Şubesi ve Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği tarafından Cumhuriyet Meydanında kutlandı.

GÜNDEM

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Zonguldak

MHP MYK üyesi Murat Kotra, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

GÜNDEM

Zonguldak Valiliği, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı nedeni ile araç trafiğine kapalı yolları duyurdu

GÜNDEM

1 Mayıs Tertip Komitesi Başkanı ve Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, 1 Mayıs için çağrıda...