Şaibeli maç CHP'li milletvekillerini ikiye böldü! Şaibeli maç CHP'li milletvekillerini ikiye böldü!
Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Zonguldak’ta esnafların sıkıntıları var. Zonguldak’ta başlayan ateşi ülke siyasetine taşımak istiyoruz” dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ve Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’u ziyaret etti.
MUHARREM COŞKUN DERT YANDI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, “Hayırlı olsun. Tüm arkadaşlara kapımız açık. Sıkıntıları biliyorsunuz. İçimizden birisiniz. 7 bin 200 bekliyoruz. Cebimizden prim ödüyoruz. Normal SSK’lardan 1800 gün fazla ödüyoruz. Maaşlarda çok dengesizlik var. Biz primimizi ödemediğimiz zaman sıkıntı var. Türkiye genelinde esnafların sorunları fazla”dedi.
ESNAF İÇİN ÖZEL ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli ise , “Esnafların durumu ortada. Esnaflar eskisi gibi değil. Sizin çalıştırdığınız arkadaşlarınız emekli oluyor siz olamıyorsunuz. İktidar tabi duymak istediklerini duyuyor. Duymak istemediklerini duymuyor. Türkiye genelinde esnafların sıkıntıları var. Zonguldak’ta esnafların sıkıntılar var. Zonguldak’ta başlayan ateşi ülke siyasetine taşımak istiyoruz. Banka kredilerine ulaşmak imkansız. Esnaflarla ilgili çalışmalarımız var. İş yeri ruhsatları çalışması. Biz bu anlamda belediyecilikte çalışma yapacağız. Burası bir devlet kurumu gibi olmuş” dedi.
Ziyaretin son bölümünde ise Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’a günün anısına, ‘Gizli Dünya Devleti’ kitabını hediye etti.
Editör: Şeyma Kaya