TOKİ Zonguldak’ta 305 konut satışı yapacak! TOKİ Zonguldak’ta 305 konut satışı yapacak!

edinilen bilgiye göre kazalar sabah saatlerine meydana geldi. Kazaların en sık yaşandığı yer olarak görülen Perşembe ışıklı kavşakta sürekli kazalar meydana glmeye devam ediyor. Bu seferki kazalar ise hem Ankara yönü hem de Bartın yönünde gerçekleşti.

Işık ihlalinin gerçekleştiği ilk kazada Çaycuma'dan Zonguldak yönüne giden hafif ticari araç kavşağa yaklaşmasının ardından kavşaktan ana yola giren başka bir araca çarptı. Meydana gelen kaza sonrasında her iki araçta maddi hasar oluştu. Bu kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Olay yerine 112 Acil Sağlık ve Polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kontrol amaçlı kaldırıldı.

Polislerin kaza raporu tutmasıyla birlikte aynı yerin Bartın yönünde ikinci bir kaza daha meydana geldi. Sürücüsü ve plakası henüz bilinmeyen karpuz yüklü kamyonet yolun ıslak ve kaygan olmasından dolayı hızını durduramayarak Çaycuma-Kayıkçılar arası yolcu taşımacılığı yapan minibüse çarptı. Minibüs ise önünde o anda ani fren yapan otomobile de arkadan çarptı. Meydana gelen zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralanırken, kamyonette bulunan karpuzlar çarpmanın şiddetiyle yola saçıldı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Yola saçılan karpuzlar ise karayolları ekipleri tarafından temizlendi. Yol yeniden trafiğe açıldı.

Editör: Melisa Sapaz