Devrek Kaymakamı Ümit Altay’ın özellikle Devrek İlçe Özel İdare Müdürü Recep Civelek ve Zonguldak Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ayhan Kazkondu’nun çalışmaları için teşekkür etmesine sosyal medya üzerinden Devrekliler “Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve ekibini unuttunuz” “Teşekkür eksik kalmış” şeklinde tepki gösterdi.

Gelen tepkilerin ardından Kaymakam Ümit Altay’ın vatandaşları engellediği de dikkat çekti.

Kaymakam Ümit Altay; “Karşıyaka Mahallemizde sel suları sebebiyle meydana gelen hasarlarla mücadele çalışmalarının koordinasyonu için görevlendirdiğimiz İlçe Özel İdare Müdürümüz Recep Civelek ve bizlere destek olmak için gelen Devrek’in evladı Zonguldak Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ayhan Kazkondu’nun görevleri bugün itibariyle genel hayata müessir afet hasarlarının temizlenmiş olması sebebiyle sona erdi. 
Ve elbette afetin ilk anından beri hiç durmadan çabalayan Karşıyaka muhtarımız Vedat Çıtlık’ın da hakkı ödenmez. Kendilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Not: Sel felaketinin ilk gününden beri çalışan bütün kurumlarımıza daha önce 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programındaki konuşmamda tek tek teşekkür etmiştim. 
Bu üç arkadaşımızın ismini daha önce zikretme fırsatım olmadığından ayrıca paylaşmak istedim.  Emeği geçen herkes sağ olsun var olsun”dedi.

Kaymakam Altay’ın paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

image-1209image-1207image-1206

image-1208

Murat Kotra'dan 3 Mayıs Milliyetçiler Günü mesajı Murat Kotra'dan 3 Mayıs Milliyetçiler Günü mesajı

Editör: U. G.