Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği Yürütme Kurulu üyeleri, Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisiyken ihraç edilen ve OHAL Komisyonu kararıyla görevine iade edilen Gökhan Taner Günsan'ı göreve başladığı Alaplı Aşağıdağ Ortaokulunda ziyaret etti.

250 ADET ÇOCUK KİTABI VE SATRANÇ TAKIMLARI OKULA ARMAĞAN EDİLDİ

Eğitim Sen üyeleri, emekli öğretmenler ve çok sayıda Çaycumalı yurttaşın katkılarıyla temin edilen 250 adet çocuk kitabının yanı sıra satranç takımları da Aşağıdağ ilk-Ortaokuluna armağan edildi.

Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi Zeynel Bakıcı yaptığı açıklamada, "Gökhan arkadaşımızın sevincine ortak olmak, Çaycuma’daki arkadaşlarımızın, dostlarımızın selam ve sevgilerini iletmek için görev yaptığı okulunda ziyaret ettik. Gökhan arkadaşımızı 5 yıl sonra sınıfında görmek büyük bir mutluluk. Gökhan arkadaşımız başarılı bir öğretmenimizdir. Sendikadaki göreviyle de Çaycuma'da önemli çalışmalar yaptı. Çaycuma'nın sosyal ve kültürel yaşamına değerli katkılar sundu. Aynı başarılı çalışmaları okulunda ve Alaplı'da da yapacaktır. Yürütme Kurulu üyemiz Ümit Eser, emekli öğretmenlerimizden Züleyha Nur ve Eğitim Sen Zonguldak Şube Sekreteriyken 7 Şubat 2017 tarihinde yayınlanan 686 sayılı KHK ile Gökhan Taner Günsan ile birlikte ihraç edilen ve henüz göreve iade edilmeyen İsmet Akyol'la birlikte Gökhan arkadaşımızı ziyaret ettik. İsmet Akyol ve haksız bir şekilde ihraç edilen tüm arkadaşlarımız da biran önce görevlerine başlatılmalıdır. Yakın ilgileri nedeniyle okul yönetimine ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Okuldaki ziyaret sonrasında Alaplı'da Mehmet Küçükyıldız ve Hasan Kalender öğretmenlerimizle de görüştük." dedi.

Gökhan Taner Günsan da, "Çaycuma'da birlikte çalıştığımız arkadaşlarımı burada görmek beni çok mutlu etti. Çaycuma'ki tüm arkadaşlara, dostlara selamlarımı iletiyorum." dedi.

Editör: TE Bilişim