Çağ Çelik Demir ve Çelik Endüstri Anonim Şirketi Genel Müdürü Ercüment Ünal Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu’nu ziyaret etti. 
Çaycuma Organize Sanayi Bölgesinde kurulması planlanan 200 dönüm arazi üzerine kurmak istediği hurda demiri eritme tesisi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

Çağ Çelik Demir ve Çelik Endüstri Anonim Şirketi Genel Müdürü Ercüment Ünal Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Başkan Yardımcısı Serhat Dereli, Yönetim Kurulu Sayman Üye Deniz Saraç, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karakaş, Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Çaycuma OSB Yönetim Kurulu Başkan V. Mete Yıkılmaz, Çaycuma OSB Müdürü Özgür Okur’a bazı yeni ve modern tesisleri örnek göstererek, hava kirliliğine neden olmayacaklarını ve kapalı devre çalışacak filtrasyon sistemi ile tamamen yeşil sertifika almış bir tesisi kuracaklarını ifade etti.
 
TSO’da yapılan görüş alışverişinin ardından da Ercüment Ünal Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve Kaymakam Muharrem Coşgun ile birer görüşme gerçekleştirdi.

Editör: TE Bilişim