Bılık Köyü'nde 30 yıldır muhtarlık yapan Mustafa Karakaş, 31 Mart 2024'te yapılan seçimlerde aday olmayacağını açıklamıştı. Karakaş'ın aday olmayacağını açıklmasının ardından Çetin Saraçoğlu, Alim Şişman ve Ali Şişman muhtarlık için adaylığını koyarak yarışan isimler oldu. 
  Bılık Köyü'nde yaklaşık 3 aydır devam eden hararetli propaganda çalışmaları 31 Mart 2024'te yapılan seçimle sona erdi. 30 yıl sonra köy halkı Çetin Saraçoğlu, Alim Şişman ve Ali Şişman'ın muhtarlık için yarıştığı seçimde Çetin Saraçoğlu'nu muhtar seçerek yeni bir dönemin başlamasına imza attı. 
  30 yıl sonra Bılık Köyü'nün yeni muhtarı olan Çetin Saraçoğlu yaptığı açıklamada;
"Köyümüzde 30 yıldır muhtarlık yapan Mustafa Karakaş'ın aday olmamasının ardından muhtarlık için 3 aday yarıştık. Köylülerimizin verdiği destekle 31 Mart 2024'te yapılan seçimde muhtar olarak seçildim. Bu görevi üstlenmekten şeref duyduğumu belirtmek isterim. Muhtarın görevi resmi kurumlarla köylümüz arasındaki bağı en iyi şekilde kurmak ve iletişimi sağlamaktır. Bu bilinçle ben de köyümüzün ihtiyacı olduğu şeyleri yaptırmak için gerekli çalışmaları yapacağım. Beni bu göreve layık gören bütün Bılık köyümüz halkına sonsuz saygı sevgi ve teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

Devrekli Muhtarlar yeni başkanını seçti! Devrekli Muhtarlar yeni başkanını seçti!

Editör: Tuğçe Atalar