Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig D Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Takımı, 2022-2023 sezonunun ilk maçında deplasmanda Başkent Kartalları’na konuk oldu.  
Ankara Sincan Şamil Şam Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada maça hızlı başlayan Zonguldak Spor Basket 67 Takımı ilk periyodu 16-17 kazandı. İkinci periyodu da 26-36 önde bitiren Zonguldak Spor Basket 67 Takımı, 3. Periyotu da 36-59 önde tamamladı. 
Ev sahibi Başkent Kartalları’na şans tanımayan temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Takımı 4. Periyodu da 85-51’lik skorla mücadeleyi önde tamamladı ve sezona galibiyet ile başladı. 
Müsabaka sonunda Zonguldak Spor Basket 67 Takımı oyuncuları, teknik heyet, yöneticiler ve taraftarlar alınan galibiyet nedeniyle  büyük sevinç yaşadılar.  
Ayrıca sezonun ilk maçında CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ve Zonguldak Kömürspor Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Ankara Seçim İşleri Başkanı Av. Özer İncegül, Zonguldak Spor Basket 67 takımını ilk maçta yalnız bırakmadı.

Yavuzyılmaz ve İncegül müsabakayı Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, yöneticiler ile birlikte izlerken, sezonuna galibiyetle başlayan kırmızı-lacivertli ekibi de kutladılar.