Zonguldak Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş hakkında 2022 yılında cinsel saldırı suçundan soruşturma başlatılmıştı. Tacize uğradığını iddia eden Duygu K.’nın uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü ve bunalıma girerek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

İddialara göre Demirtaş, 2017 yılında belediyede işe başlayan kadını yaklaşık 6 ay boyunca sözlü olarak taciz etti. Ardından da 2021 yılında başka bir kadına, işe girişinden yaklaşık 2 ay sonra, cinsel saldırıda bulundu. Soruşturma devam ederken genç kadının psikolojisi bozuldu ve tedavi görmeye başladı.

BUNALIMA GİRDİ İLAÇ İÇEREK CANINA KIYMAK İSTEDİ

Tacize uğradığını belirten Duygu K. isimli genç kadın kullandığı psikolojik hapların hepsini içerek canına kıymak istedi. Hastaneye kaldırılan Duygu K.’nın midesi yıkandı ve bir süre gözetim altında tutuldu. Duygu K.’nın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş hakkında, iki personele tacizde bulunduğu iddiasıyla uzaklaştırma kararı verilmişti. Tacize uğradığını öne süren kadınlar, karar sonrası baskının arttığını söyledi.

Haydi Zonguldak 1 Mayıs'ta alanlardayız! Haydi Zonguldak 1 Mayıs'ta alanlardayız!

Editör: U. G.