Zonguldak'taki programına Zonguldak Valiliği ziyareti ile başlayan Bakan Vedat Işıkhan ziyaretine Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı binasında devam etti.

Ak Parti Milletvekileri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve İl Yönetimi ile bir araya gelen Vedat Işıkhan 2024 seçimleri için de Ak Parti’ye destek çağrısında bulundu.

Ak Parti toplandı! Selim Alan neden kaybetti? Ak Parti toplandı! Selim Alan neden kaybetti?

Bakan Vedat Işıkhan açıklamasının bir bölümünde şu ifadeleri kullandı:

AK Parti’nin, Zonguldak’ın hizmete sevdalı AK kadroları var. O nedenle  ilklerin ve ilkelerin partisi olarak milletimizin gönlünde taht kurmuş  durumda.

Hamdolsun, Zonguldak, bu uzun meşakkatli yolda davasını ve liderini terk  etmedi, yarı yolda bırakmadı. 14 ve 28 Mayıs’ta da liderini yalnız bırakmadı.

Biliyorsunuz sadece bizim değil bütün dünyanın gözü kulağı bu seçimdeydi.  2023’ün en önemli seçimi olduğu bizzat uluslararası medya tarafından itiraf  ediliyordu.

Bu kritik seçimde davasından taviz vermeyen Zonguldak’a teşekkür  ediyorum. Şimdi yeni bir demokrasi sınavının arifesindeyiz. Önümüzde 2024 yerel seçimleri var. Ülkemizi il il, ilçe ilçe gönül belediyeciliğiyle buluşturabilmemiz için çok önemli bir fırsat duruyor.

Yıllarca AK belediyecilikten mahrum kalmış, insana yakışır hizmetlerle  buluşamamış ilçelerimiz var. İnşallah bu seçimde hepsini, partimizin, sosyal  devlet anlayışıyla buluşturacağız.

Tabi bunu sizlerin desteğiyle ve tecrübesiyle yapacağız.  Bizler merkezde, sizler illerimizde çalışmalarımızı gerçekleştirerek, bu seçimde  de alnımızın akıyla sandıktan zaferlerle çıkacağız inşallah.

Çünkü Türkiye’nin ve AK Parti’nin milletine gönül vermiş, cesareti ve  ferasetiyle Türkiye’yi emin adımlarla 2023 hedeflerine taşıyan Sayın Recep  Tayyip Erdoğan gibi bir lideri var, hamdolsun.

ZONGULDAK TÜRKİYE YÜZYILI'NIN MERKEZİ OLACAK

Zonguldak’ın da, Türkiye  Yüzyılı vizyonumuzun en önemli ayağını oluşturan yerli ve milli üretimin merkez üslerinden biri olacağına inanıyoruz. Çünkü Zonguldak yeraltı kaynakları bereketli, cevheri özünde gizli coğrafyalarımızdan birisi.

Türkiye’nin kömür ve çelik üretimine öncülük eden çalışma disiplini ile  örnek bir şehrimiz. Zonguldak’ın üretken yapısı ile özündeki cevher ile 2053  ve 2071 hedeflerimize de çok daha hızlı bir şekilde ilerleyeceğimiz bir gerçek.

Son 21 yılda yatırımlarla büyüyen şehrimiz, önemli bir istihdam gücüne de  sahiptir.

ZONGULDAK TEŞKİLATINA GÜVENİYORUM
Zonguldak İl Teşkilatının değerli başkanlarına, kadın kollarına ve davamızın  yarını gençlik kollarına çok iş düşüyor. Zonguldak’ı icraatın da merkezi  yapmamız gerekiyor.

Zonguldak icraatın da hizmetinde en iyisini hak ediyor. İnşallah 2019 yerel  seçiminde olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde de bu şehri partimizin hizmet  anlayışıyla yeniden buluşturacağız.

Bu seçimde tüm ilçelerimizle birlikte buluşturacağımıza  yürekten inanıyorum.

Zonguldak’ın her bir ilçesi bunu hak ediyor. İnşaallah Mart ayı Zonguldak  için bir zafer ayı olacak.

Ben Zonguldak’ın gençlerine, kadınlarına tüm emektar teşkilat mensuplarına  güveniyorum.

Başkanımızla birlikte; kadınlarımız, gençlerimizle, AK Parti davasına gönül  vermiş tüm kardeşlerimizle çalmadık kapı bırakmayacağız."

Editör: U. G.