Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Zonguldak ziyaretinde Ak Parti Zonguldak teşkilatı ile buluştu.

Zonguldak'taki programına Zonguldak Valiliği ziyareti ile başlayan Bakan Vedat Işıkhan ziyaretine Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı binasında devam etti.

Ak Parti Milletvekileri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve İl Yönetimi ile bir araya gelen Vedat Işıkhan bugüne kadar Zonguldak’a 66 milyar TL yatırım yapıldığını belirterek 2024 seçimleri için de Ak Parti’ye destek çağrısında bulundu.

ŞEHİT MADENCİYİ ANDI

Bakan Vedat Işıkhan’ın Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamalar şu şekilde:
Sözlerime geçtiğimiz hafta Ereğli’de, Armutçuk maden ocağımızda  meydana gelen göçükte hayatını kaybeden emekçi kardeşimiz Ramazan  Yıldırım’a Allah’tan rahmet, yaralı çalışanlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Bakanlık olarak; olayın hemen akabinde ilgili müfettişlerimizi, gereken incelemeleri yapmaları için görevlendirdik.

Tekrarını yaşamamak dileğiyle, Rabbim ülkemizi her türlü kazadan ve afetten  korusun.

Bugün Gaziler Günü. Bu vesileyle, tüm gazilerimizin ve gazi yakınlarımızın 19 Eylül Gaziler Günü’nü de kutlamak istiyorum.

Topraklarımızı; kanlarıyla sulayarak, bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve  ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.

Bağımsızlığımız için, gözünü kırpmadan göğsünü düşmana siper eden  gazilerimize de esenlikler diliyorum.

Güvenlik güçlerimiz operasyonlarda mücadele verirken, bizler de siyasette,  bürokraside, sahada ülkemiz için durmaksızın çalışmaya, mücadele etmeye  devam ediyoruz.

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 21 yıldır,  Türkiye’yi ve milletimizi hak ettiği konuma taşımak için gecesini gündüzüne  katan bu fedakar kadrolarla, sizlerle birlikte yol yürümeyi de ben büyük bir bahtiyarlık  olarak görüyorum.

BİZ DAVAMIZA İNANDIK!

Bu vesileyle kuruluşundan bu yana mahallelerinden il ana kademesine  kadar teşkilatlarımızda görev almış, bu davayı omuzlamış, ülkesinin, şehrinin  derdiyle dertlenmiş bütün kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

•İnsanın vatanına milletine hizmet edebilmesi de nasip işidir, bunu bizlere  nasip ettiği için Allah’a hamdolsun.

Özellikle il ziyaretlerimizde, Anadolu’nun her yerini karış karış gezerken, siz  kıymetli kardeşlerimizle hemhal olduğumuzda bu duyguyu daha çok  yaşıyoruz.

Başkan seçilince 64 işçiyi atan Erol Acar Z HABER’e konuştu! Başkan seçilince 64 işçiyi atan Erol Acar Z HABER’e konuştu!

•Bugün de şehrimize ayak basar basmaz, Zonguldaklı hemşerilerimizin  misafirperverliğiyle, muhabbetiyle karşılandık.

Buradan, bizlere eşlik eden değerli milletvekillerimize, başkanlarımıza,  teşkilat mensuplarımıza ve hemşerilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.

Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine, yediden yetmişe 85 milyon  vatandaşımızın her bir ferdinin kendi kabiliyeti ölçüsünde Türkiye Yüzyılı  yolundaki kutlu yürüyüşümüze katkıda bulunabileceğini düşünüyorum.

Biz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, 2002’de yola çıkarken buna inandık,  buna güvendik.

Cumhurbaşkanımız; “hiç kimse geride kalmayacak”, “kimse kendini  dışlanmış ya da dışarıda hissetmeyecek”, “biz milletimizle, milletimiz için  geliyoruz” dedi.

Ve 21 yıldır bu çizgimizi hiç bozmadık hamdolsun.

Bunun en net kanıtı, yıllardır “yaparsa AK Parti yapar” diyen halkımızın  açık beyanıdır.

HER SEÇİMDE KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ

Her genel ve yerel seçimde, her kalkınma döneminde, yukarı  çektiğimiz çıtanın üzerine çıkmanın gayreti içerisinde olduk. Adeta kendi  kendimizle yarıştık.

Türkiye Yüzyılı vizyonu tam olarak böyle bir anlayışın bir eseridir. Artık  hamdolsun ki yüzyıllık planlar yapan bir Türkiye var.

Peki bu günlere nasıl ulaştık?

AK Parti referanslarını, kadim değerlerden alan bir parti. AK Parti birlik  şuurunu, şanlı tarihimizden, inancımızdan, haktan, adaletten alan bir sivil  toplum hareketidir.

2001’den günümüze bu hayali, bu ideali, her zaman diri tutarak, yenilenerek,  milletimizin umudu oldu, olmaya da devam ediyor.

Hükümetimiz bu motivasyonunu; milletimizin  duasından, desteğinden, teveccühünden alıyor.

Girdiği her seçimden zaferle çıkmasının arkasında işte bu güç var.

ZONGULDAK BİZİ YALNIZ BIRAKMADI

AK Parti’nin, Zonguldak’ın hizmete sevdalı AK kadroları var. O nedenle  ilklerin ve ilkelerin partisi olarak milletimizin gönlünde taht kurmuş  durumda.

Hamdolsun, Zonguldak, bu uzun meşakkatli yolda davasını ve liderini terk  etmedi, yarı yolda bırakmadı.

14 ve 28 Mayıs’ta da liderini yalnız bırakmadı.

Biliyorsunuz sadece bizim değil bütün dünyanın gözü kulağı bu seçimdeydi.  2023’ün en önemli seçimi olduğu bizzat uluslararası medya tarafından itiraf  ediliyordu.

Bu kritik seçimde davasından taviz vermeyen Zonguldak’a teşekkür  ediyorum.

Şimdi yeni bir demokrasi sınavının arifesindeyiz.

Önümüzde 2024 yerel seçimleri var. Ülkemizi il il, ilçe ilçe gönül

belediyeciliğiyle buluşturabilmemiz için çok önemli bir fırsat duruyor.

Yıllarca AK belediyecilikten mahrum kalmış, insana yakışır hizmetlerle  buluşamamış ilçelerimiz var.

İnşallah    bu    seçimde    hepsini,    partimizin,    sosyal    devlet    anlayışıyla  buluşturacağız.

Tabi bunu sizlerin desteğiyle ve tecrübesiyle yapacağız.

Bizler merkezde, sizler illerimizde çalışmalarımızı gerçekleştirerek, bu seçimde  de alnımızın akıyla sandıktan zaferlerle çıkacağız inşallah.

Çünkü Türkiye’nin ve AK Parti’nin milletine gönül vermiş, cesareti ve  ferasetiyle Türkiye’yi emin adımlarla 2023 hedeflerine taşıyan Sayın Recep  Tayyip Erdoğan gibi bir lideri var, hamdolsun.

HİÇBİR ZAMAN TEPEDEN BAKAN BİR PARTİ OLMADIK

Halkıyla her fırsatta hemhal olan, sadece şehirleri değil, ilçeleri ve mahalleri  ile buluşan bir Başkanımız var.

Çünkü AK Parti milletin partisidir. AK Parti milletin ta kendisidir!

AK Parti; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde  kurulduğundan beri, asla koltuğunda oturan, milletinden uzak duran, halka  tepeden bakan bir parti olmadı.

AK Parti; seçimden seçime değil, her gün, milletle birlikte olan bir parti!

İşte bu sebeple milli irade diyoruz… İşte bu sebeple Gönül Belediyeciliği diyoruz…

Milli irade demek ileri demokrasi, gelişim, kalkınma demek…

Bu    sebeple    kalkınmamıza;    üretime,    çalışma    hayatına,    nitelikli    işgücü  yetiştirmeye, istihdamı arttırmaya yönelik politikalarla destek veriyoruz.

ZONGULDAK TÜRKİYE YÜZYILI'NIN MERKEZİ OLACAK

Zonguldak’ın    da,    Türkiye    Yüzyılı    vizyonumuzun    en    önemli    ayağını  oluşturan yerli ve milli üretimin merkez üslerinden biri olacağına inanıyoruz.

Çünkü Zonguldak yeraltı kaynakları bereketli, cevheri özünde gizli coğrafyalarımızdan birisi.

Türkiye’nin kömür ve çelik üretimine öncülük eden çalışma disiplini ile  örnek bir şehrimiz. Zonguldak’ın üretken yapısı ile özündeki cevher ile 2053  ve 2071 hedeflerimize de çok daha hızlı bir şekilde ilerleyeceğimiz bir gerçek.

Son 21 yılda yatırımlarla büyüyen şehrimiz, önemli bir istihdam gücüne de  sahiptir.

Bu vizyonla ve inançla bugüne kadar Zonguldak’a 20 yılda, eğitimden  sağlığa, sosyal politikalardan çalışma hayatına dek, 66 Milyar Lirayı aşkın  yatırım yaptık.

Bakanlığımız özelindeki yatırım miktarımız ise 3 Milyara yaklaşmış  durumdadır.

Şehrimizde 2023 yılı; Mayıs ayı itibariyle yaklaşık 149 bin aktif sigortalı vatandaşımız bulunuyor.

Vatandaşlarımıza yeni iş imkanları sağlamak ve iş tecrübesi edindirmek adına  uyguladığımız Aktif İşgücü Programlarımızdan, son 21 yılda yaklaşık 40  bin’e yakın Zonguldaklı vatandaşımızı faydalandırdık.

TYP’den yararlanan vatandaşımızın sayısı ise 3 bin beş yüzü aşmış durumda.

Bugüne kadar teşvikler kapsamında Zonguldak’ın kalkınmasına destek veren  11 bini aşkın işverenimize toplam 2.26 Milyar TL destekte bulunduk.

YATIRIMLARIMIZ HER YIL ARTACAK

Türkiye’yi sözde ekonomik krizlerle yolundan döndürmeye çalışanların  manipülatif söylemlerine karşı her yıl yatırımlarımızı artırmaya devam  ediyoruz.

Üstelik bunu; son yıllarda karşılaştığımız afetlerin, salgınların, küresel  finansal krizlerin olumsuz etkilerine rağmen gerçekleştirebiliyoruz.

Bizler her koşulda ülkemizin geleceğini inşa eden, üretimin ve istihdamın  yegâne kaynağı işçi ve işverenlerimizin yanında olduk, yanında olmaya da  devam edeceğiz.

Zonguldak’a kazandırdığımız ve kazandıracağımız her bir eser, milletimize  karşı hissettiğimiz sorumluluk duygusunun, vefanın bir sonucudur.

ZONGULDAK TEŞKİLATINA GÜVENİYORUM

Zonguldak İl Teşkilatının değerli başkanlarına, kadın kollarına ve davamızın  yarını gençlik kollarına çok iş düşüyor. Zonguldak’ı icraatın da merkezi  yapmamız gerekiyor.

Zonguldak icraatın da hizmetinde en iyisini hak ediyor. İnşallah 2019 yerel  seçiminde olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde de bu şehri partimizin hizmet  anlayışıyla yeniden buluşturacağız.

Bu seçimde tüm ilçelerimizle birlikte buluşturacağımıza  yürekten inanıyorum.

Zonguldak’ın her bir ilçesi bunu hak ediyor. İnşaallah Mart ayı Zonguldak  için bir zafer ayı olacak.

Ben Zonguldak’ın gençlerine, kadınlarına tüm emektar teşkilat mensuplarına  güveniyorum.

Başkanımızla birlikte; kadınlarımız, gençlerimizle, AK Parti davasına gönül  vermiş tüm kardeşlerimizle çalmadık kapı bırakmayacağız."

Editör: U. G.